Wygrane w konkursach

Byłam dziś w rossmanie i nie dostałam tego masażera bo już nie mieli ;(

To przejdź się do innego jeśli masz w okolicy?

Akurat to był jedyny jak na nasz podróż na zakupy :worried:

Taaa kochana dziękuję myślisz o mnie :cupid::kissing_heart:
Ale co Ci powiem to Ci powiem czasem nie jestem w stanie rozgryźć co Ty tam nabazgrałaś :rofl::rofl::rofl::rofl:

Oki dam znać , ale chyba wątpię czy się uda . U mnie wiecznie nic nie mają więc pewnie tych zaległych też nie będą mieć . Muszę sobie sprawdzić czy gdzieś jest drugi bo jeżdżę tylko do jednego . :slightly_smiling_face:
@magdap_96 to nawet nie wiedziałam że tak można , już dawno pytalabym o zaległe :see_no_evil:
@karolina27034 no właśnie , powinni mieć tego nie ograniczona ilość . Ja jutro podjadę zobaczę czy się uda :sweat_smile:

1 polubienie

Ale może to i lepiej mniej zbędnych rzeczy w domu :sweat_smile:

1 polubienie

Mi też nie udało się :smile: ale wiedziałam że nie wygram i tak :laughing: za dużo ludzi brało udział :sweat_smile:
@MamaMalychStopek zazwyczaj biorę udział w konkursach wieczorem jak mi się jeszcze spać nie chce bo w ciągu dnia to raczej jak dzieci mają drzemkę wolę kawę spokojnie wypić :sweat_smile:
Też odebrałam dziś masażer , synek go wyciągną i gdzieś rzucił i nie mogę go znaleźć :rofl:
@MamusiaNM ciekawa jestem kto to kupi :see_no_evil:
@Redax33 dlatego ludzie wypisują to pod innymi nazwami i widziałam że to przechodzi , tak samo leki ale jak ktoś napisze sprzedam pozostałości lub coś w gym stylu i marka smyk np to normalnie taka oferta wchodzi , widziałam nie raz powstawiane takie rzeczy zakazane.

Masakra . Mi się nigdy takie rzeczy nie rzuciły w oczy . A pewnie i tak bym wcześniej nie wiedziała , że to niedozwolone tylko trochę się rozeznałam jak chciałam się pozbyć mleka.

Wszystko zależy od pani która jest na kasie , mi kiedyś wydali ale tylko dlatego, że była znajoma

Mieć znajomości w rossmanie to jak wygrać w totka w tych czasach :laughing:

I się zaraz zapytałam jej jak to jest, to oni widzą , że są jakieś gratisy ale jak nie wydadzą komuś to mają dla siebie

Po co im aż tyle gratisów :confused:

Nie widziałaś tego biznesu z tych gratisów naprawdę to co się teraz dzieje na Vinted to dramat

gdzieś na grupie rossmanowej trafilam na odpowiedzi dziewczyn ktore właśnie twierdziły ze jako pracownicom im nie wolno a klienci maja po kilka bo przychodza po kilka kart majac wiec nie wiem
dla mnie osobiscie jest bez sensu zbierać gratisy by je wystawiać za pare zl ale innym widocznie sie to oplaca lub maja takie hobby

1 polubienie

No porażka i na fb się śmieją z tych gratisów co ludzie wyprawiają
@MamusiaNM no ja jestem ciekawa czy ktoś to wgl kupuje , tak samo jak masz status mój klient to ma się jakieś dodatkowe gratisy

No ale żeby to sprzedawczynią się chciało wystawiać :open_mouth:
@MamusiaNM w sumie musi być popyt skoro jest tyle ogłoszeń !

Dziś też nie ma gratisu

1 polubienie

Zauważyłam , że są tak co ok 4 dni , zawsze dwa dni jakieś 1+1 , potem jakiś darmowy dostęp do czegoś i znowu gratis

1 polubienie

Też niestety się nie udało :frowning: a szkoda :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ja myślałam że ci drugi dzień :open_mouth:

Szkoda tym bardziej że sporo osób wygrywało więc szanse były większe niż zawsze