Trzymamy mocno ![]()
![]()
![]()
![]()
Powodzenia! Jak nie wygrasz to warto i tak samemu kupić, mamy dwa z merino od nich i są boskie😻
Trzymam ![]()
![]()
nawet jeśli będę miała kciuki zajęte ![]()
![]()
A który model macie ?
O to ciekawe czy w przyszłym roku uda mi sie jeszcze odebrac te zabawki ![]()
@Paulina.K powodzenia ![]()
Też biorę w tym udział
a jesteś tam aktywna ?
Trzymamy kciuki, oby udało się i był Twój! ![]()
![]()
Do tych konkursów się zgłasza tak dużo lubi że konkurencja jest dość duza ale też trzymam kciuki
Meri
jeden wygrałam, ale tak mi się spodobał że kolejny sama kupiłam
Ooohoho idę próbować swoich sił
Widziałam kiedyś na tiktoku że mamy zaklejały tą dziurkę klejem na gorąco ![]()
@Paulina.K też biorę w tym konkursie udział
jeszcze u nich w konkursie nie udało mi się nic wygrać może tym razem się uda:heart_eyes:
Byłam bardzo w lipcu ale w sierpniu już nie miałam czasu
Colorstories często robi te konkursy z kocykami do wygrania ale ostatnio na wyprzedaze lata mieli świetne pormocje 40% tansze kocyki🤩
Ooo 40% to na prawdę dużo ![]()
szkoda, że nie wiedziałam
A mi się wydaje , że zazwyczaj konkursy u nich wygrywają konta z dużą ilością obserwujących i konta o kontencie rodzicielskim .
Tam różnie wygrywają. Czasami duże konta a czasami malutkie, reguły nie ma
@Redax33 wlansinie zauważyłam że jeśli jest się aktywnym na koncie to wtedy jest szansa na wygranie. Zauważyłam to ostatnio na konkursie że wygrała osoba która była u nich aktywna na profilu
Dobre, a taki klej nie jest szkodliwy? Bo dzieci biorą zabawki do buzi jednak.
Ale tam zawsze jak są te konkursy to bierze dużo osób w nich udział i ciężko wygrać ale jak to mówią żeby wygrać trzeba grać ![]()
Mam nadzieję że którejś z nas się tam uda w końcu coś wygrać ![]()
Ogólnie przy konkursacg wsrto też zworic uwage czy sie ma konto prywatne czy publiczne. Bo w wielu regulaminach jest, ze musi byc publiczne. Widzialam zaoiski że musi byc publiczne w dniu ogloszenia wyników albo przez czas trwania konkursu.