Wygrane w konkursach

Trzymamy mocno :smiling_face::smiling_face::smiling_face::smiling_face:

1 polubienie

Powodzenia! Jak nie wygrasz to warto i tak samemu kupić, mamy dwa z merino od nich i są boskie😻

2 polubienia

Trzymam :yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart: nawet jeśli będę miała kciuki zajęte :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

A który model macie ?

O to ciekawe czy w przyszłym roku uda mi sie jeszcze odebrac te zabawki :smile:
@Paulina.K powodzenia :blush:

1 polubienie

Też biorę w tym udział :laughing: a jesteś tam aktywna ?

Trzymamy kciuki, oby udało się i był Twój! :star_struck::star_struck:

1 polubienie

Do tych konkursów się zgłasza tak dużo lubi że konkurencja jest dość duza ale też trzymam kciuki

Meri :heart_eyes_cat: jeden wygrałam, ale tak mi się spodobał że kolejny sama kupiłam

1 polubienie

Ooohoho idę próbować swoich sił

Widziałam kiedyś na tiktoku że mamy zaklejały tą dziurkę klejem na gorąco :grinning:
@Paulina.K też biorę w tym konkursie udział :grinning: jeszcze u nich w konkursie nie udało mi się nic wygrać może tym razem się uda​:heart_eyes:

3 polubienia

Byłam bardzo w lipcu ale w sierpniu już nie miałam czasu

Colorstories często robi te konkursy z kocykami do wygrania ale ostatnio na wyprzedaze lata mieli świetne pormocje 40% tansze kocyki🤩

2 polubienia

Ooo 40% to na prawdę dużo :star_struck::star_struck: szkoda, że nie wiedziałam

A mi się wydaje , że zazwyczaj konkursy u nich wygrywają konta z dużą ilością obserwujących i konta o kontencie rodzicielskim .

1 polubienie

Tam różnie wygrywają. Czasami duże konta a czasami malutkie, reguły nie ma

@Redax33 wlansinie zauważyłam że jeśli jest się aktywnym na koncie to wtedy jest szansa na wygranie. Zauważyłam to ostatnio na konkursie że wygrała osoba która była u nich aktywna na profilu

1 polubienie

Dobre, a taki klej nie jest szkodliwy? Bo dzieci biorą zabawki do buzi jednak.

Ale tam zawsze jak są te konkursy to bierze dużo osób w nich udział i ciężko wygrać ale jak to mówią żeby wygrać trzeba grać :joy:

Mam nadzieję że którejś z nas się tam uda w końcu coś wygrać :laughing:

1 polubienie

Ogólnie przy konkursacg wsrto też zworic uwage czy sie ma konto prywatne czy publiczne. Bo w wielu regulaminach jest, ze musi byc publiczne. Widzialam zaoiski że musi byc publiczne w dniu ogloszenia wyników albo przez czas trwania konkursu.

2 polubienia