Wygrane w konkursach

Oo u mnie nigdy nie było takich darmowych wystawionych, chyba, że ktoś zawsze zdąży zabrać wszystko :face_with_peeking_eye:

warto pytac
ja np potrzebowałam strzykawkę do ibum bo w zamowieniu przyszedl bez u nich to dala z innego i gratis z kilku co miała syrop po terminie

Ja ostatnio pytałam o jakiś próbki kremu do twarzy to mówiła że nie mają nic

moze też nie zawsze mają
moze nie każdej sie chce szukac
aczkolwiek pytac warto bo predzej czy pozniej cos sie trafi :slight_smile:
czasami tez zdarza sie ze niektore apteki online coś dorzucają

Warto pytać , ja to nie raz dałam gratis :laughing:
Chyba że ktoś był wyjątkowo nie miły

1 polubienie

Ale powiem szczerze że ja bardzo dużo korzystałam z kas samoobsługowych i pewnie traciłam te gratisy bo o ich nie wiedziałam :face_with_peeking_eye: Odkąd wiem że są na moim koncie gratisy to też stoję w kolejce. Ale powinni to jakoś rozwiązać tak że nawet na samoobsługowej kasie się kasujesz i jest info o gratisie i go dajesz do koszyk na przykład i na paragonie wychodź i informacja do odbioru i tylko poluzujesz kasjerce i ona tylko wydaje …. To by ułatwiło niż stanie w kolejce z zakupami i kasowanie ludzi

1 polubienie

@MamaMalychStopek mysle ze dobry temat by ich o to zapytac
ja raz pisalam o to by miedzy innymi te kupony nie przepadaly bo skonczy sie czas nie ma na stanie to Ci przepada adla mnie bez sensu bo nieraz te np 3 dni by odebrac tp za darmo szczególnie jak braki maja

Mi się nie trafiło jeszcze żeby nie mieli na stanie gratisów . Jedynie raz nie mieli figurek ale to nie taki typowy gratis

U mnie zawsze są , raz jak były te turbany na włosy to tylko mieli awarię

Ooo taaak ! To mogli by wprowadzić :heart_eyes: jeszcze chętniej bym ich odwiedzała

1 polubienie

Ooo , to na pewno lubili do ciebie chodzic na zakupy :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:
@Mamamamusia i udało Ci się zdobyć ?

Ja też nie siedzę niewoadomo ile na instagramie jak vhce mi się spać to śpię :laughing:

Mi dziś przyszło powiadomienie że mam do odebrania w Rossmanie te gumowe zabawki na roczek synka q słyszałam że ta akcja z tymi rzeczami się kończy i nie będą już dawać tych prezentów z akcji rossne

Miałyśmy kolorowanki i moja pamięć do twarzy to taka słaba jest , i była jedna dziewczynka której dałam kolorowankę , następnego dnia przyszła i znowu jej dalam i ona taka szczęśliwa idzie do mamy i mówi „ mamo ta pani mnie chyba lubi „ :laughing::face_holding_back_tears:
@Patrycjaw25 slyszlam o pampersach że już nie ale cała resztę też juz nie :open_mouth:?

1 polubienie

Coś mi się obiło o uszy że komuś odpisali że to akcja dla tych co są zarejestrowani w jakimś starym systemie z któregoś to roku i tym wydają a nowym urzytkownikom rossne już nie ale czy to prawda nie mam pojęcia narazie dostaję :rofl:

1 polubienie

To mi zostały zabawki. Do odbioru ale dopiero za rok :laughing: szkoda może coś innego wymyślą

O i super. Mój mały się nimi bawi ale one mają dziurkę więc jak ktoś nie chce to można się nimi bawić na sucho

@karolina27034 moze o tym pomyślą bo to by tym kasjerka życie ułatwiło

Ale czy rossman się aż tak przejmuje kasjerkami :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

haha raczej obrotami :joy::joy:
kiedys zatrudniłam sie z dziewczyną co byla pracować w rosku to dobrze nie mówiła
ale z drugiej strony handel jest trudny…

O niech przynajmniej dokończą To do września :laughing::laughing::laughing:

Już kilka razy pisałam że marzy mi się ten kocyk więc trzymajcie za mnie kciuki :slight_smile:

5 polubień