Oo expres udało się wygrać ? ![]()
Niee , jakiś zestaw prezentowy z litle duth !
Ekspres zdobyłam z epozytwna opinia ![]()
![]()
Gratuluję
paczka już do mnie przyszła, a zawartość świetna ![]()
Oooo fajowo, mnie się nie udało ani wygrać tego expressu, ani załapać się do testów ;(
Miała właśnie przyjść w piątek ale zmieniłam dostawę na poniedziałek bo wyjeżdżałam ![]()
Terez był konkurs na ich instagramie na ten ekspres ! Ale zerknęłam to do 26 ![]()
Ja wygralam kiedys w tulano baby gym
Ooo to nic się nie chwaliłaś że brałaś udział w konkursie
Jeśli chodzi o babybrezza to jest to za aktywność! Spróbuj bo w tym miesiącu też na to patrzą !
U mnie mega króciutko wytrzymały
Moje jeszcze w pudełku, czekają w kolejce ![]()
Witaj ![]()
Pochwal się zawartoscią jesli to nie problem:) Fajnie wiedzieć czy warto walczyć ![]()
Ale to w lutym bylo, jeszcze na forum nie byłam
No ja jestem od marca tu
@karolina27034 @anna_szy_er gratki dziewczyny
pochwalcie sie paczką ![]()
Wiesz liczę że może się jednak uda w końcu
chociaż raz
raz tylko wygrałam kocyk na livie ale to tam nie ma reguły poprostu losowali a nie wybierali ![]()
@MamaMalychStopek powiem ci u mnie dzieci do buzi nie biorą tych zabawek jak narazie ale w sumie ten klej jest na plaskim na srodku zabawki to dziecko do polowy gumowej zabawki raczej nje wsadzą do buzi conajmniej ja nie zauważyłam żeby tak wsadziło dziecko @karolina27034 gratulacje kochana🥰
Kocyk bardzo bym chciała. Ja na live byłam raz i jakaś dziewczyna dostała chyba ręczniczek jak dobrze pamiętam ale to chyba jest wybierane na zasadzie na kogo komentarz się trafi w danym momencie. Ciekawe czy teraz po wakacjach wrócą do tego
Ja byłam kila razy i niestety nie miałam tyle szczęścia ![]()
Kocyk z merino jest ogólnie ciężko upolować gdziekolwiek w dobrej cenie ![]()
![]()
My mamy dwa merino i warto w niego zainwestować
w planach mam jeszcze 3 kupic jaki o lżejszym splocie i jakiś większy dla mnie bo podbieram jesienią synkowi ![]()
![]()
Jak znajdziesz jakiś fajny większy to podsyłaj ![]()
Jesień będzie to może jakiś konkurs na taki kocyk ![]()