A widziałaś te na jukki ? Szczerze bardziej mi się podobają ze strony jukki bo mają ladne sploty kocyk merino ale aktualnie te co mi się podobają są wyprzedane a są tańsze od colorstoreies
Ja miałam merino z juki i całkiem fajne jeszcze jeden mam z Allegro ale ten to już jest naprawdę bardzo mięsisty kocyk
Popatrz na Limango, często są kocyki Merino Lullalove za ok 130 ![]()
Oo zerknę ! Jeszcze tam nic nie zamawiałam ![]()
O to nawet bym nie pomyślała a mam limango
Mnie też już się kończy
Bo tam trzeba trafić żeby akurat taka kampania była
Rzadko tam zaglądam jak już gdzieś patrzę to na zalando lounge a nie na limango i po prostu zapominam też o tej stronie ![]()
Jakbyś widziała taką kampanię znowu to daj znać !
Hahaha no byś się zdziwiła co mój potrafi włożyć do buzi albo co zjeść …. Dlatego klej w gumowej zabawce nie jest aż taki bezpieczny ![]()
![]()
dla mojego synka.
Dziś pierwszy raz długopisem coś nabazgrał i mu się to spodobało ![]()
@LawiBlue strasznie szybko wyparował
@MamaMalychStopek takie malowanie ma swoj plus bo rozwija, ja duzo szybciej dalam mojemu ale… pozniej trzeba uwazac na kredki długopisy i szczególnie markery itp bo twórczość na kolorowance to jedno ale bywa ze fantazja ponosi i wychodzi inwencja poza dozwolone:rofl:![]()
![]()
wiec polecam wszystko co zmywalne, kredki do wody , pisaki z biedry co byly z koncowkami zmazywalnymi albo nowosc co jest szal nawwt w action zmywalne
@MamusiaNM Noooo właśnie myślę czy by nie wyciągnąć mu krętki i żeby sobie coś porysował ale też się boję malunków na szcianach ![]()
![]()
![]()
mysle ze jak najbardziej ale jak nie masz zmywalnych tylko zwykle to tylko przy Tobie i duzo pokazywania gdzie i jak wolno itp
takie rozmowy duzo daja ale trzeba miec oko jak nie chcesz uszkodzen
Tak właśnie myślę by wyciągnąć blok o kredki o wspólne malowanie ![]()
Jak masz wannę to kup te do wody. Dziecko sobie siedzi i po wannie maluje super sprawa bo później je tam zostawiasz i masz pewność że nie będzie po ścianach rysował ![]()
i później wodą się zmywa
Oooo ale czadowe
ja bym to nawet córce założyła ![]()
Nie wiedziałam że takie rzeczy są
zapisze sobie na później żeby kupić
Ale urocze , mega fajna nagroda