Wygrane w konkursach

A widziałaś te na jukki ? Szczerze bardziej mi się podobają ze strony jukki bo mają ladne sploty kocyk merino ale aktualnie te co mi się podobają są wyprzedane a są tańsze od colorstoreies

1 polubienie

Ja miałam merino z juki i całkiem fajne jeszcze jeden mam z Allegro ale ten to już jest naprawdę bardzo mięsisty kocyk

Popatrz na Limango, często są kocyki Merino Lullalove za ok 130 :wink:

3 polubienia

Oo zerknę ! Jeszcze tam nic nie zamawiałam :open_mouth:

O to nawet bym nie pomyślała a mam limango

Mnie też już się kończy

Bo tam trzeba trafić żeby akurat taka kampania była

Rzadko tam zaglądam jak już gdzieś patrzę to na zalando lounge a nie na limango i po prostu zapominam też o tej stronie :smiley:

Jakbyś widziała taką kampanię znowu to daj znać !

Oo coś takiego dostałam za aktywność z Babybrezza ! Fajnie bo Bodziak jest na 74 rozmiar

5 polubień

Hahaha no byś się zdziwiła co mój potrafi włożyć do buzi albo co zjeść …. Dlatego klej w gumowej zabawce nie jest aż taki bezpieczny :green_heart::face_with_hand_over_mouth::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: dla mojego synka.

Dziś pierwszy raz długopisem coś nabazgrał i mu się to spodobało :grin:

@LawiBlue strasznie szybko wyparował

1 polubienie

@MamaMalychStopek takie malowanie ma swoj plus bo rozwija, ja duzo szybciej dalam mojemu ale… pozniej trzeba uwazac na kredki długopisy i szczególnie markery itp bo twórczość na kolorowance to jedno ale bywa ze fantazja ponosi i wychodzi inwencja poza dozwolone​:rofl::rofl::rofl:
wiec polecam wszystko co zmywalne, kredki do wody , pisaki z biedry co byly z koncowkami zmazywalnymi albo nowosc co jest szal nawwt w action zmywalne

@MamusiaNM Noooo właśnie myślę czy by nie wyciągnąć mu krętki i żeby sobie coś porysował ale też się boję malunków na szcianach :upside_down_face::grin::crazy_face:

mysle ze jak najbardziej ale jak nie masz zmywalnych tylko zwykle to tylko przy Tobie i duzo pokazywania gdzie i jak wolno itp
takie rozmowy duzo daja ale trzeba miec oko jak nie chcesz uszkodzen

Tak właśnie myślę by wyciągnąć blok o kredki o wspólne malowanie :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Jak masz wannę to kup te do wody. Dziecko sobie siedzi i po wannie maluje super sprawa bo później je tam zostawiasz i masz pewność że nie będzie po ścianach rysował :grin::grin: i później wodą się zmywa

Oooo ale czadowe :smiling_face_with_three_hearts: ja bym to nawet córce założyła :heart_eyes:

1 polubienie

Nie wiedziałam że takie rzeczy są :face_with_peeking_eye: zapisze sobie na później żeby kupić

1 polubienie

Ale urocze , mega fajna nagroda

1 polubienie