Wygrane w konkursach

Nie wiedziałam że z tego dają coś za aktywność bo też obserwuje na insta .
Ale super rzeczy , napewno przydadzą się :grin: nic tak nie cieszy jak wygrana. :heart_eyes:

1 polubienie

W tym miesiącu też jest kontynuacja aktywności :face_holding_back_tears:

1 polubienie

Oo . Fajnie że tak doceniają . Myślałam że tam nie opłaca się :slightly_smiling_face:

Bo to w tamtym miesiącu zaczęli tą zabawę :face_holding_back_tears:

1 polubienie

Dużą aktywnością się wykazywalas? I komntarze i udostępnienia ? :slight_smile:

@karolina27034 super nagroda ! Gratulacje !

A co byście wybrały te po lewej czy prawej stronie ? (Kolory i tak chcę inne więc na to nie patrzcie)
Pewnie nie wygram konkursu :frowning: więc juz się zastanawiam. Podpowiedzcie coś

Na bieżąco udostępniałam to co akurt oni dodali i komentowałam posty . Do tyłu nie komentowałam nic :open_mouth:

Powrócił konkurs z kinder, a akurt promocja w biedronce na kinder jajo :laughing:

3 polubienia

Widziałam takie w Rossmanie, ale nie wiem czy jeszcze są

W Pepco chyba nawet widziałam i w action są naprawdę fajne

A trzeba udostępniać ? Nie wystarczą komentarze . Zaciekawilas tym . :face_with_peeking_eye:

O fajnie byłam dzisiaj w Biedronce szkoda że nie wiedziałam już kupiłabym do konkursu :rofl:

1 polubienie

Oj nie wiem :sweat_smile: spróbuj ! Nie zaszkodzi :heart_eyes:

1 polubienie

Mi sie bardziej podobaja te po prawej, takie delikatne

1 polubienie

To u nas zamiast bodziaka był ręcznik. Idealnie trafili, bo ręczników u nas nigdy dość! :smiling_face_with_three_hearts::heart:

Dzieki za info :slight_smile:

Co do konkursu to tym razem trzeba tam cos podzialac ze zdjeciem pokoju jesli dobrze kojarze. Nie tylko paragony zglaszać

Oo to fajnie za są różne rzeczy . Wgl to myslam ze jakaś zabawka to bedize bo ta firma kojarzyła mi się głównie z zabawkami :laughing:
@Kalusia161 seiooo​:flushed: nie doczytałam :worried:

Super :heart: bardzo fajny zestawik

Super wygrana , gratulacje . Nie wiem czemu ale myślałam , że little dutch ma tylko zabawki . Co prawda nigdy się nie zagłębiałam ale jakoś tak kojarzyłam tą markę .

1 polubienie

Gratulacje! Wyślij mi bodziaka, my akurat 74 :sweat_smile::heart:

1 polubienie

W sumie masz rację chyba zacznę :grin:

1 polubienie

A co tam jest do wygrania ?