Wygrane w konkursach

No to właśnie tak samo :laughing:
@usmiechnietaMama podaj adres ! :laughing::laughing:
@paola.4 spróbuj !:heart::heart:

1 polubienie

Hej girls ja to mam problem bo tam zawsze trzeba kogoś oznaczać a ja to nie mam kogo za bardzo :woman_shrugging:t3::woman_facepalming:t3: może któraś z was byłaby pomocna w tym temacie :sweat_smile::rofl:

Nawet nie wiedziałam że są kredki do wanny. Ale numer… ja to mam taką książeczkę co możesz mieć pędzelek i wodę i dziecko malując po niej sprawia
Że zwierzaki mają kolory

@MamaMalychStopek takie twz mialam, nawet śliną malowal​:face_with_peeking_eye::joy: co do kredek to sa i nawet bardzo tanie raz kupilam chyba za 3zl, mozna było malowac po kartce i zmywalo sie z podlog mebli itp bo wyszlo kilka razy poza kolorowanke to mam sprawdzone

1 polubienie

Kurczę to muse się na ten temat zdoktoryziwac

cos tego typu
sa tez kredki do twarzy wiec tez spoko
teraz jest duzo stref akcji szkola to mozna poszukac
ewentualnie pastele i tego typu, kreda zawsze to lepiej wymyc niz flamastry czy zwykle ostre kredki ktorw rysy zostawią

3 polubienia

Super, dzięki za polecajke . Przyjrzę się temu

Nie zostawały ślady na wannie ? Ja jak od razu nie zmyłam to ciężej się zmywało , też takie smugi się porobiły ale na bank zejdą tylkoo trzeba porządniej wanne wypucować :slight_smile:

1 polubienie

To i tak lepsze niż malowanie ścian :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::rofl:

nie mailam tego problemu
ja kąpałam w wlozonej wanienve w wanne i z jednego i drugiego schodziło
nieraz parkiet pomalowal i zeszło
na parkiecie byla smuga po sciaraniu mokra chusteczką to trzeba bylo lepiej tylko myc
ale moze zalezy od firmy mie wiem, ja bylam zadowolona
ale np do wanny mozna uzyc mocniejszej chemii to mysle ze bez problemu powinno doczyscic

Ja zagłosowałam na kosmetyczkę , z myślą że jest /będzie na zamek :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::rofl: inaczej zmieniam zdanie :rofl::rofl::rofl:

A tez je mamy ale jednak kredki a wannie u nas się lepiej sprawdzają

Nawet nie wiedziałam że coś takiego istnieje :open_mouth: też popatrzę teraz w sklepie za nim :heart_eyes:

Właśnie sobie sprawdziłam że można kupić w Pepco lub Rosmann więc super. A to działa na zasadzie że namoczenie ich daje kolor?

Ale widzę że najwięcej ma herbatka i pierniczek :smiley:

Kosmetyczki są na zamek. Akurat wczoraj moja się bardzo bawiła I pokazywała mi

nieee one maja po prostu kolor i nawet na kartce mozesz ninu rysowac
po prostu np na wannie sa zmywalne bo z innegi materialu sa te kredki
do moich byla zalaczona fajna gabka ktora scierala nawet z innych powierzchni

To super ! Może posłużyć jako piórnik do szkoły :open_mouth:

Aaaa oki, myślałam że woda ma na nie wpływ. Czyli na papierze można rysować. Imo też. Super

2 polubienia

Dziewczyny na Sinsay jest jakaś loteria.za zakupy :slight_smile:
Zerknijcie sobie.
I na amumu pojawila.się rolka co jest za aktywnosc w tym miesiacu na IG.

4 polubienia