Wygrane w konkursach

Ciekawy kocyk będzie teraz do wygrania :open_mouth:

A amumu weszła u nich nowa śliczna kolekcja :blush::blush::blush:

Właśnie widziałam e-mail z Sinsay. Ale nie czytałam jakie nagrody

Fajnie że robilam zakupy w zeszlym tygodniu :laughing: a gdzie jest info o loterii? Nic nie widze na ich profilu

Jaknweszlam w koszyk to u góry na foletowym tle. Rzuca się w oczy :slight_smile:
I wyswietla się na głównym profilu w ttch zmieniajacych się reklamach i jest zakladaka na pasku na koncu "loteria:

1 polubienie

@paola.4 nie mogę ci już odpisać. Teraz ty bądź tylko jakoś szyfrem musisz nam przekazać wiadomość :grin::grin:

2 polubienia

A już dodała zdjęcie ? Jak coś mówiła że będzie zdjęcie z USG

1 polubienie

Wiem zauważyłam :rofl: odstępuje dla cb . Lub miejsce wolne , rezygnuje z tego narazie :slightly_smiling_face: cały miesiąc jest. :slightly_smiling_face:

A czemu nie chcesz spróbować. Jak się nie uda to nic nie tracisz przecież :grin::grin: @MamaSloneczka chyba przebiła wszystkich ilością głosów mimo że zaczęła później i pod koniec miesiąca było jak było

1 polubienie

Nie mam zdj , wszystkie nie są takie widoczne . Myślałam że teraz mi ładne zrobi ale też nie . Ja już po porodzie na spokojnie , może jeszcze będzie wtedy . Dostałam nosidło więc powalczę później :slightly_smiling_face:
Miejsce się zwolniło więc jak któraś chce .
Do tego coś mój się złości że chce zdjęcie dziecka gdzieś dodawać już mieliśmy spine o to :sweat_smile::sweat_smile: on nie rozumie :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 polubienie

Kurczę to trzeba od razu kogoś wrzucić żeby mieć szansę na 1 :frowning_with_open_mouth:

1 polubienie

Kolejna która była . Jak patrzyłam to właśnie była @LawiBlue :slightly_smiling_face: więc zależy od niej czy chce :slightly_smiling_face:

Chyba wygrałyśmy - 400 głosów pyknęlo :saluting_face::saluting_face::saluting_face: i tak jak pisze @LawiBlue noo ilość jest potężna - jednak staa ilość osób wpsierających jest na wagę złota :slight_smile: Podziękowania dla Mam które głosowały :hugs::hugs::hugs::hugs::hugs::hugs:

7 polubień

Jak chcesz to startuj. Przepuszczę cię w kolejce :grin::grin:

Mogę ? :roll_eyes: a czemu nie chcesz ??

1 polubienie

Przepuszczę cię bo niedawno widziałam się z kuzynem i w sumie średnio są przekonani do chusty więc nie będę im na siłę wciskać :grin::grin:. Możesz być teraz ty skoro tobie się na pewno przyda to bierz udział. Możesz liczyć na moją pomoc

1 polubienie

To dziękuję :pleading_face: bez takiego przypominania bedize ciężko :disappointed_relieved: ale liczę że damy radę ! Jak się nie uda to trudno :heart_eyes::heart::heart:

3 polubienia

Karola pewnoe , ze damy rade ! Kto jak nie my :smiling_face_with_three_hearts:

Damy radę :wink: mi już to weszło w nawyk :slight_smile:

1 polubienie

Dajcie tylko info jak będzie wstawione to sobie zapisze !! :slight_smile: