@MamaSloneczka jest przykładem że się da. W kupie siła już dawno to pisałam ![]()
![]()
@SylwiaMK ma rację to weszłonjiz w nawyk haha
Czy to zdjęcie z bobovity? ![]()
![]()
Haha(dla wtajemniczonych) ![]()
![]()
Zagłosowałam. Zapiszę sobie w tel przypomnienie nie będę pisać żeby nie było problemu ale będe klikać
@LawiBlue co do bobovity patrzyłam wyniki i nic nie ma albo mi się nie wyświetliła strona albo jescze nie ma info
Oczywsicie że sie da. To wchodzi w nawyk i pierwsze co ślepia otwierałam to głos cyk i głos cyk ![]()
to taki zamiennik modlitwy jakby nie było z rana ![]()
![]()
![]()
![]()
Haha ! Bardzo dziękuję
wszystkim
Będę przypomniac mówiąc że” pora na spacer „ ![]()
No właśnie ten z juki jest widziałam lasniejszy i grubszy.
@Paulina.K ja bym wybrała te grubsze kocyki , na zimowe dni będą w sam raz te cienkie podobno tylko na dodatnie temperatury.
@Kalusia161 właśnie widzialam dzisiaj mega , a colorstoreies tragedia oni coś oszukują nie mam pojęcia bo aktywnych naprawdę było sporo osób a wygrała osoba co ma pfywatny profil i do tego skomentowała ze 3 ostatnie posty później jest spora luka bez jej komentarzy i się zastanawiam czym się oni kierują odnośnie aktywności ![]()
A masz jakieś konkretne do polecenia ?
Ja raz byłam bardzo aktywna i mi pisali w wiadomości że dziękują za aktywność i wgl i sobie myślę oho chyba wygram a tu klops . Nie przyjrzałam się osobna które dostają tam coś za aktywność:/
Mi to samo pisali już kolejny raz i widziałam kilka osób naprawdę qktywnych było a tego profilu nie kojarzyłam akurat więc sobie zajrzałam i naprawdę lipa więc nie wiem na jakiej podstawię ją wybrali🤔
Ale za to wygrałam w rozdaniu zestaw jesienny kubek świece i poszewkę na poduszkę w dynie ![]()
![]()
![]()
Ciezko stwierdzić.
Już kilka razy mialam tak że bylam mega aktywna gdzies… a nagradzana byla osoba ktora skomenntowala po jednym zdaniu parę postów.
A wydaje mi się, ze ten profil ostatnio w paru rozdaniach/konkursach byl nagradzany bo mi.mignąl już
Oooo ale super ! To też było na aktywność ?
ja brałam udział w aktywności na obag ale się nie udało ![]()
![]()
@Kalusia161 uuu to ciekawe
I super miejsce się nie zmarnuje . Będę pamiętać napewno. ![]()
Gratki gratki gratki. Super wygrana.
Jakby ktoś był zainteresowany i korzystał z tych serków
Można dostać maskotkę małego gloda ![]()
A to dziewczyny o tym już pisały że zbierają ![]()
Ja od niedawna dołączyłam do tego wątku więc nie widziałam
Jeli ktoś chęć ze mną iść na spacer do lenny lamb to zapraszam! ![]()
@MamaSloneczka tak myślałam, że się uda śledziłam do końca.
@karolina27034 walczymy ![]()