Wygrane w konkursach

@MamaSloneczka jest przykładem że się da. W kupie siła już dawno to pisałam :grin::grin:
@SylwiaMK ma rację to weszłonjiz w nawyk haha

1 polubienie

Czy to zdjęcie z bobovity? :grin::grin:

Wstawiłam :face_with_peeking_eye:

O taki tam spacerek ! ( nikogo do niczego nie namawiam !)

3 polubienia

Haha(dla wtajemniczonych) :rofl::rofl:

1 polubienie

Zagłosowałam. Zapiszę sobie w tel przypomnienie nie będę pisać żeby nie było problemu ale będe klikać

@LawiBlue co do bobovity patrzyłam wyniki i nic nie ma albo mi się nie wyświetliła strona albo jescze nie ma info

2 polubienia

Oczywsicie że sie da. To wchodzi w nawyk i pierwsze co ślepia otwierałam to głos cyk i głos cyk :rofl::rofl: to taki zamiennik modlitwy jakby nie było z rana :grin::grin::grin::grin:

1 polubienie

Haha ! Bardzo dziękuję :pray: wszystkim
Będę przypomniac mówiąc że” pora na spacer „ :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 polubienie

No właśnie ten z juki jest widziałam lasniejszy i grubszy.
@Paulina.K ja bym wybrała te grubsze kocyki , na zimowe dni będą w sam raz te cienkie podobno tylko na dodatnie temperatury.
@Kalusia161 właśnie widzialam dzisiaj mega , a colorstoreies tragedia oni coś oszukują nie mam pojęcia bo aktywnych naprawdę było sporo osób a wygrała osoba co ma pfywatny profil i do tego skomentowała ze 3 ostatnie posty później jest spora luka bez jej komentarzy i się zastanawiam czym się oni kierują odnośnie aktywności :thinking:

1 polubienie

A masz jakieś konkretne do polecenia ?

Ja raz byłam bardzo aktywna i mi pisali w wiadomości że dziękują za aktywność i wgl i sobie myślę oho chyba wygram a tu klops . Nie przyjrzałam się osobna które dostają tam coś za aktywność:/

Mi to samo pisali już kolejny raz i widziałam kilka osób naprawdę qktywnych było a tego profilu nie kojarzyłam akurat więc sobie zajrzałam i naprawdę lipa więc nie wiem na jakiej podstawię ją wybrali🤔

Ale za to wygrałam w rozdaniu zestaw jesienny kubek świece i poszewkę na poduszkę w dynie :smiley::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

3 polubienia

Takie są , dobrze że poczekałem z zamówieniem :smiley:

Ciezko stwierdzić.
Już kilka razy mialam tak że bylam mega aktywna gdzies… a nagradzana byla osoba ktora skomenntowala po jednym zdaniu parę postów.
A wydaje mi się, ze ten profil ostatnio w paru rozdaniach/konkursach byl nagradzany bo mi.mignąl już

Oooo ale super ! To też było na aktywność ?:open_mouth: ja brałam udział w aktywności na obag ale się nie udało :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:
@Kalusia161 uuu to ciekawe

I super miejsce się nie zmarnuje . Będę pamiętać napewno. :heart:

Gratki gratki gratki. Super wygrana.

Jakby ktoś był zainteresowany i korzystał z tych serków

Można dostać maskotkę małego gloda :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

A to dziewczyny o tym już pisały że zbierają :face_with_peeking_eye:

Ja od niedawna dołączyłam do tego wątku więc nie widziałam

Jeli ktoś chęć ze mną iść na spacer do lenny lamb to zapraszam! :face_holding_back_tears:

5 polubień

@MamaSloneczka tak myślałam, że się uda śledziłam do końca.

@karolina27034 walczymy :blush:

5 polubień