Ooooo idealnie w czas ![]()
Poszlam i wpadły na spacerku 3 pkt
/3,4,5 /
powodzenia
Zajrzałam tam, poznałam po bobovita😉
Ja znów nie pamiętałam że jest tak akcja ![]()
![]()
Chyba cię nawet oznaczyłam jak pisałam że jest strefa czułości ![]()
Zrobiłam dzień drugi ! Może w końcu się uda ![]()
![]()
Bez szału ![]()
już chyba co lepsze to porozmawiali haha
Hahah nie moga nas rozpieszczac i musza wrzucac zapychacze, wiadomo , ze 80 % nawet tego kodu nie aktywuje
ale zawsze to 1 dzien oni maja z glowy
Udało mi się zarezerwować nagrodę . Więc robię wyzwanie . Zobaczę na koniec czy dostanę. ![]()
Teraz jeszcze Sinsay właśnie opublikował jakieś audiobooki beatboks czy coś takiego
Z jednej strony korci mnie taki miesięczny dostęp tam chyba nawet był 60-dniowy z drugiej strony znając mnie to się zapomni o końcu subskrypcji i będą mi pobierali kasę a ile z tego skorzystam to nie wiem.
Bo moja ostatnio piszczy że chcę książkę Harrego Pottera i właśnie nie wiem czy jej takiego audiobooka nie załatwić
A jaka nagrodę zarezerwowalas?
Tak , więc może się uda
nie wiem na czym polega ta rezerwacja . Jak będzie to pewnie dostanę. ![]()
Jak przy takich okresach próbnych od razu zaznaczam że rezygnuje z subskrypcji i wtedy mam dostęp do końca tego bezpłatnego okresu. Raz tylko zapomniałam zrezygnować przy apce pierwsze smaki i mi się przedłużyło na rok ale z perspektywy czasu nie żałuję.
Ale staram się podawać kartę do konta na którym prawie nigdy nie mam kasy, przelewam tylko jak potrzebuje coś kupić
A mnie wkurza na Sinsay że teraz szukam jakiś ciuchów a tam kosmetyki do makijażu mi wyskakują
Oj tak, cieszę się że zrobiłam zakupy kilka dni temu bo teraz totalnie nie mogę odnaleźć się na apce. Dopiero jak filtruje po kategoriach to pokazuje co chce, no ale lubię też sobie poprzeglądać bez wybierania kategoriami bo często jeszcze nie wiem że czegoś potrzebuje ![]()
Wiesz co mi na szczęście non stop reklamy pokazują ciuchy dla dzieci.
Ale osobiście drażnij mnie to że ja teraz jak wchodzę do sklepu stacjonarnego to mam wrażenie że wręcz nie ma ciuchów dla najmłodszych że wszystko to zostało przepchnięte tylko online
Ja nie wiem czemu oni to tak zmienili i że jeszcze kosmetyki dodali do sprzedaży , tak jak rzeczy z Nike @AnetteSo ale to nie reklamy tylko Sinsay ma teraz w sprzedaży kosmetyki