Wygrane w konkursach

Wiem zauważyłam Eveline. Na szczęście jak mi się pojawiają reklamy sinsaya to ciuchów. Tym bardziej że powiedzmy sobie jak te kosmetyki większość osób idzie do rossmanna Hebe. Domyślam się że nie jestem jedyna ale nie lubię jak tak filmy rozmieniają się na drobne. Bo im więcej srok za ogon łapiesz tym później gorzej na tym wychodzisz

1 polubienie

U nas w Sinsay po rozbudowie działu home jest taka bieda na dziecięcym… dwa wieszaki z takim misz maszem , wygląda to jak w second handzie . Dzieciom nie pamiętam kiedy tam coś kupiłam. Ale za to sobie dwie sukienki po 11zl ostatnio :sweat_smile:

1 polubienie

To ja możesz raz kliknęłam na jakieś kosmetyki i dlatego mi teraz ciągle one wyskakują

Dokładnie o tym mówię, a dla mnie Sinsay jest nawet lepszy niż Pepco na ciuchy takie żłobkowo/przedszkolne.

Dokładnie w Pepco dla córki do przedszkola trochę bieda i muszę poszukać czegoś online na Sinsay. Ale za to ostatnio w Pepco rozkochałam się ubrankach niemowlęcych

A ja powiem jeżeli chodzi o te ubranka niemowlęco dziecięce do rozmiaru 98 tak mi się bardzo dużo rzeczy chłopakowych podoba tak dla mnie w dziewczyńskim dziale w Pepco jest jedna wielka bieda

Znaczy się w colorstoreies? Czy na innych konkursach? Może to profil dla firm umowiony żeby wygrywał konkursy :rofl: jeszcze profil prywatny nikt go nie obluka :rofl:
@karolina27034 nie to akurat nie na aktywność , coraz mniej chce mi się być aktywną bo i tak poświęcasz swój czas a wygrywają ci co nie są aktywni…

Oj tak dlatego to bardzo słabe jest że ty dajesz serce a wygrywa i tak ktoś inny kto mało daje od siebie

Mi osobiście bardziej podoba się ten wzór po lewej :smiley::smiley:

1 polubienie

ta wyszukiwarka nieraz naprawdę bardzo slabo dziala w sinsay
nieraz na google wpisując dany produkt więcej wyskoczy z sinsay niz na samej aplikacji

Będziemy sobie przypominać! Trzymam kciuki :face_holding_back_tears::crazy_face:
@Patrycjaw25 no to akurat prawda :confused: zawiodłam się bo myślałam że byłam aktywna a tu klops

1 polubienie

A myślicie , że faktycznie jeszcze będą te nagrody z neboa dostępne bo wczoraj przegapiłam .

@paola.4 pisała że jutro coś koło 10 . Trzeba patrzeć

1 polubienie

To będę polować , zobaczymy czy się uda .

1 polubienie

No dokładnie dlatego to zniechęca , albo to ich taktyka żeby te same osoby robiły zasięg a wygrają ci co i tak nie są aktywni bo jak wygra aktywna osoba to potracą po kolei i już nikt nie będzie aktywny na ich stronie :sweat_smile:
@karolina27034 bo napewno byłaś bardziej niż ta osoba co wygrała i jeszcze konto prywatne miała to dziwne :neutral_face::face_with_raised_eyebrow: ale to już kolejny raz wygrywa tam ktoś kto wogule nie jest aktywny…

2 polubienia

To może warto nie być aktywnym i wygracie :rofl::rofl: nie no ale serio to niesprawiedliwe i bardzo zniechęca do firmy niż zachęca

1 polubienie

Hahhaha bez kitu :smiley: może wrócą live to może tam coś mi się uda

2 polubienia

Tak dla syna bym torby wynosiła a dla córki aż tyle nie . Dresiki dla chłopców są cudne w Pepco. I czapeczki w dla dziewczynki czapka jesienna z jakąś bajką pokemonową

2 polubienia

Ja weszłam z samego rana nie było miejsc , później gdzieś przed południem udało mi się zarezerwować. Więc sprawdzaj jutro :blush: nie wiem czy po zrobieniu wyzwania dostanę , może akurat. :blush:

Tak oczywiście jest piękna pogoda na spacer :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

1 polubienie