Wygrane w konkursach

Baaaa totalna nuda ….

@AnetteSo ja tak mam że spotyfy :face_with_hand_over_mouth: już zapisuje daty kiedy powinnam wyłączyć bo już z dwa razy mnie skasowali jak zapomniałam :crazy_face:

@karolina27034 pamiętam o tobie ale jakoś dziś nie mogłam tego zrobić :smiling_face::grin:

2 polubienia

Też byłam dziś na spacerze :grin::smiling_face::smiling_face:

2 polubienia

Ogólnie w moim stanie szybko się męczę , zadyszkę mam nawet po schodach . Ale trzeba się ruszać , takie spacery są dozwolone :face_with_peeking_eye:

Pod koniec też się bardzo męczyłam , a na kiedy masz termin ? Dobrze że już upałów nie ma

Też pod koniec miałam zadyszkę jak stara baba :crazy_face: i się szybko człowiek meczyc

Ten po prawej, ale zerknij bo nie jestem pewna czy ten po lewej nie ma grubszej gramatury więc to też zależy jaki potrzebujesz

@karolina27034 - co to za konkurs kinder jajka? Nie mogę znaleźć żadnej informacji

1 polubienie

Przypominajka na dni rossman
:sparkles::sparkles::sparkles:Również zapraszam na spacer do LennyLamb :sparkles::sparkles::sparkles:

2 polubienia

@usmiechnietaMama
Tu ten który wysłałam

A tu jakiś nowy ten z kinder!

2 polubienia

Promka na masła

1 polubienie

Początek listopada ale nie myślę żebym czekała do końca . Niby narazie mam naturalny więc zobaczymy. Chyba że mnie weźmie wcześniej bo też tak w większych przypadkach jest . :blush:
@MamaMalychStopek maskara jest , każdy tak biegnie , ja za każdym razem w tyle . Nie nadążam, ostatnio mojemu mówię żeby tak szybko nie chodził bo tym bardziej zmęczona jestem jak próbuję przyspieszyć . A schody to już wogole każdy się śmieje że kondycji nie mam . Brzuch trochę waży :see_no_evil::see_no_evil: takie są uroki w ciąży i nic z tym się nie da zrobić :sweat_smile:

2 polubienia

W rosmannie w strefie czułości są dostępne nagrody do zarezerwowania .

w rossmanie online przy zakupie bebilon i bobovita za 120 zl jest darmowa dostawa i plecak mustela gratis

1 polubienie

Nie wiem jak to zrobić nie widzę. Dla mnie dziwna ta apka

A ja nie widzę informacji o tym że trzeba kupić bonoviute

jezeli odpowiadasz do mojej to ja sie odnosiłam do kuponow ktore dzis dodali

Na limango nowe babypqcky do wygrania rekawica do mycia i recznik do kąpieli :smiley::smiley::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Nie mam :frowning:

1 polubienie

1 polubienie

Ciekawe czy komuś uda się wygrać z forum :slight_smile:

No ja właśnie nie mam tego neboa a chciałam próbować tych kosmetyków bo słyszałam dużo pozytywnych opinii