Wygrane w konkursach

Też tak robiłam. Dzieliłam sobie sprzątanie na pokoje czy pomieszczenia. Chodź i tak jeśli chodzi o odkurzacz do sprzątałam co drugi dzień i myłam podłogi oraz robiłam zakupy … normalnie funkcjonowałam ale w coraz wolniejszym tempie :grin:

1 polubienie

Brałam udział w aktywności na koell i wygrały jakieś fiszki :sob: a myślałam że jestem aż nad wyraz aktywna

1 polubienie

Też tak mam . U mnie jest jeszcze dobrze bo sami mieszkamy więc na chwilę jest porządek ale i tak zawsze coś jest do zrobienia. Będzie synek większy to już takiego porządku może nie być :laughing:
@karolina27034 patrzyłam na to wczoraj , bo ktoś polubił :laughing: szkoda że nie udało się :smirk:

1 polubienie

Ja brałam udział kiedyś w jakimś konkursie u nich a potem do mnie cały czas dzwonili :flushed:

Lubię te maseczki kimoco więc idę w to :slight_smile:

Do mnie tylko raz :laughing: akurat szlam do lekarza i powiedzialam ,zeby po prostu zadzwoniła pozniej i od tamtej pory cisza :sweat_smile:

mozesz cos wiecej o tych maseczkach powiedzieć?
jestem ich ciekawa

Ja powiedziałam , że nie jestem zainteresowana to i tak dzwonili aż musiałam numer zablokować :face_with_peeking_eye:

Ja też :laughing: jak odebrałam to powiedziałam że się zastanowimy przy porodzie i już nie dzwonili. Ciekawe czy były gdzieś wyniki

Ooo serio ? Nawet nie widziałam. A spróbuję wziąć udział ! :slight_smile:

1 polubienie

Nooo u mnie tylko jest porządek ja synek w żłobku :upside_down_face: albo spi

1 polubienie

Szkoda że tylko jeden do wygrania :face_holding_back_tears:

No więc szanse marne :smiley:

Może wygram ten ktoś kto się na to zdecydował i chciał z nimi rozmawiać :see_no_evil:

No możliwe , nic za darmo :laughing:

1 polubienie

Ooo fajny zestaw , i ciekawe której z nas się uda :smiling_face::smiling_face:

Ja już nawet na to nie liczę :rofl:

I przypominam rossman strefa czułości :smiling_face::smiling_face:

2 polubienia

Jak wlasnie zrobic 4 dzien bo mi nie pokazuje zadania ;(
Edit juz wiem :rofl: