Wygrane w konkursach

Aaaaaa hahahah a to ja zacofana jestem , no widzisz :stuck_out_tongue: też chyba momcozy takie ma ? Na ig mi to mignelo ake nie przyglądałam sie temu nawet.

Jestem ciekawa jak to wgl myje , czy tabletki l sie gdzies tam wrzuca czy jakis plyn , jak z wodą ? Jak z płukaniem na czysto ? Hmmmm :roll_eyes::roll_eyes:

O kurcze to ja nie wiedziałam że takie zmywarki do butelek istnieją :see_no_evil: mąż by mi powiedział a na co ci to ręcznie sama umyjesz albo do zmywarki wsadź. A wam też w zmywarce pojemniki plastikowe się przebarwiają?

Dokładnie, momcozy też takie ma. Są dedykowane tabletki do tych myjek i mają normalnie pojemnik na czystą i brudną wodę :ok_hand: tylko do kontaktu się podłącza. Dodatkowo takie urządzenia mogą też sterylizować i osuszać
@Patrycjaw25 ja bym nie zaryzykowała z myciem butelek w zmywarce gdzie są myte nasze naczynia, patelnie itp więc jak na razie jadę tylko ręcznie :grinning:

Fajnie jakby canpol też miał takiej tylko gdzie te wszystkie sprzęty trzymać :hear_no_evil:

Powiem Cibze musiałabym miec chyba wyspę nna środku kuchni na te wszystkie sprzęciory i gadżety dla malucha bo blatu to mi nie przebywa a wręcz ubywa :laughing:
@Patrycjaw25 no szok co nie ;)? Czego to ludzka glowa nie wymyśli :smiley:

@Magdallenka0897 @MamaSloneczka tez tak wcześniej myślałam ale jak bobo się pojawił to już mam wyrąbane że stoi podgrzewacz do butelek i ogromny sterylizator z suszarką z aventa ciągle na wierzchu. Ważne aby ułatwić sobie życie :smile:

Ja jestem 6 tygodni po porodzie pokarm mam ale jednak za mało na mojego głodomora. Przystawiamy sie za każdym razem ale widzę że glodny jest jeszcze to się wspomagamy MM.

I jeszcze obok airfrayer , lidlomix , toster :sweat_smile::sweat_smile:

2 polubienia

HAPPY HOURS! Tylko dzis do polnocy -33% na wszystkie odbitki od 50 zl. Kod: 33FOTO.

Ekspres do kawy :rofl::rofl: i blatu niema :face_with_hand_over_mouth:

Ahh właśnie , zapomniałam :speak_no_evil::speak_no_evil::see_no_evil:

A gdzie był taki konkurs ?

Jak to jest z aktualnym konkursem do testów ? Przeczytałam że coś takiego jest ale jakie są kryteria żeby wygrać ? Co oznacza że trzeba być pomocnym ? Trzeba uzyskać jak najwięcej lajkow czy dużo się udzielać ?

W skrócie - Pisać konkretnie i na temat oraz dodawać jakościowe porady :wink:

4 polubienia

I najważniejsze odpowiadać w jednej wiadomości a nie w kilku

2 polubienia

Tak jak dziewczyny piszą i trzeba pamiętać że nie liczy się ilość a jakość :blush: powodzenia :wink:

2 polubienia

Ja również jadę ręcznie ale ogólnie to są fajne tabletki do zmywarki dostałam do testowania od @CanpolBabies_Redakcja możesz wtedy dać same dziecięce rzeczy jeśli nie chcesz z talerzami i kubkami i również będą umyte w bezpieczny sposób ponieważ są to tabletki eco . Ja butelki jeszcze sterylizuje w wyparzarce kupiłam sobie tą z canpola i wszystko mam czysciutkie dla mojego bobaska.
@MamaSloneczka dokładnie ale fajnie to kolejne ułatwienie dla mam . Może te wygody zachęcą inne kobiety żeby decydowały się chętniej na macierzyńtwo😄
@Magdallenka0897 a gdzie ta promocja na zdjęcia?

1 polubienie

o tym stwrylizatorze mowisz?

ja go nieraz widziałam myslalam kupić ale narazie sie wstrzymalam bo nie wiem czy moje lenistwo nie zwyciezy i nie będę szukac czegos z suszarka wyparzonych butelek. zobacze po porodzie.
naraxie to zakupilam woreczki do sterylizacji wlasnie te

bo pasuja idealnie do mojej mokrofali mniejsze sa i wogole nie musze sie z nimi meczyc i zawijac by wyparzyc

jesteś zadowolona z tej wyparzarki ? wyatarczajaca wielkość i szybko ogarnia?

O a gdzie daj znać :rofl: chociaż już pewnie po ptakach

1 polubienie