Aaaaaa hahahah a to ja zacofana jestem , no widzisz
też chyba momcozy takie ma ? Na ig mi to mignelo ake nie przyglądałam sie temu nawet.
Jestem ciekawa jak to wgl myje , czy tabletki l sie gdzies tam wrzuca czy jakis plyn , jak z wodą ? Jak z płukaniem na czysto ? Hmmmm 

O kurcze to ja nie wiedziałam że takie zmywarki do butelek istnieją
mąż by mi powiedział a na co ci to ręcznie sama umyjesz albo do zmywarki wsadź. A wam też w zmywarce pojemniki plastikowe się przebarwiają?
Dokładnie, momcozy też takie ma. Są dedykowane tabletki do tych myjek i mają normalnie pojemnik na czystą i brudną wodę
tylko do kontaktu się podłącza. Dodatkowo takie urządzenia mogą też sterylizować i osuszać
@Patrycjaw25 ja bym nie zaryzykowała z myciem butelek w zmywarce gdzie są myte nasze naczynia, patelnie itp więc jak na razie jadę tylko ręcznie 
Fajnie jakby canpol też miał takiej tylko gdzie te wszystkie sprzęty trzymać 
Powiem Cibze musiałabym miec chyba wyspę nna środku kuchni na te wszystkie sprzęciory i gadżety dla malucha bo blatu to mi nie przebywa a wręcz ubywa 
@Patrycjaw25 no szok co nie ;)? Czego to ludzka glowa nie wymyśli 
@Magdallenka0897 @MamaSloneczka tez tak wcześniej myślałam ale jak bobo się pojawił to już mam wyrąbane że stoi podgrzewacz do butelek i ogromny sterylizator z suszarką z aventa ciągle na wierzchu. Ważne aby ułatwić sobie życie 
Ja jestem 6 tygodni po porodzie pokarm mam ale jednak za mało na mojego głodomora. Przystawiamy sie za każdym razem ale widzę że glodny jest jeszcze to się wspomagamy MM.
I jeszcze obok airfrayer , lidlomix , toster 

2 polubienia
HAPPY HOURS! Tylko dzis do polnocy -33% na wszystkie odbitki od 50 zl. Kod: 33FOTO.
A gdzie był taki konkurs ?
Jak to jest z aktualnym konkursem do testów ? Przeczytałam że coś takiego jest ale jakie są kryteria żeby wygrać ? Co oznacza że trzeba być pomocnym ? Trzeba uzyskać jak najwięcej lajkow czy dużo się udzielać ?
W skrócie - Pisać konkretnie i na temat oraz dodawać jakościowe porady 
4 polubienia
I najważniejsze odpowiadać w jednej wiadomości a nie w kilku
2 polubienia
Tak jak dziewczyny piszą i trzeba pamiętać że nie liczy się ilość a jakość
powodzenia 
2 polubienia
Ja również jadę ręcznie ale ogólnie to są fajne tabletki do zmywarki dostałam do testowania od @CanpolBabies_Redakcja możesz wtedy dać same dziecięce rzeczy jeśli nie chcesz z talerzami i kubkami i również będą umyte w bezpieczny sposób ponieważ są to tabletki eco . Ja butelki jeszcze sterylizuje w wyparzarce kupiłam sobie tą z canpola i wszystko mam czysciutkie dla mojego bobaska.
@MamaSloneczka dokładnie ale fajnie to kolejne ułatwienie dla mam . Może te wygody zachęcą inne kobiety żeby decydowały się chętniej na macierzyńtwo😄
@Magdallenka0897 a gdzie ta promocja na zdjęcia?
1 polubienie
o tym stwrylizatorze mowisz?
ja go nieraz widziałam myslalam kupić ale narazie sie wstrzymalam bo nie wiem czy moje lenistwo nie zwyciezy i nie będę szukac czegos z suszarka wyparzonych butelek. zobacze po porodzie.
naraxie to zakupilam woreczki do sterylizacji wlasnie te
bo pasuja idealnie do mojej mokrofali mniejsze sa i wogole nie musze sie z nimi meczyc i zawijac by wyparzyc
jesteś zadowolona z tej wyparzarki ? wyatarczajaca wielkość i szybko ogarnia?
O a gdzie daj znać
chociaż już pewnie po ptakach