Wygrane w konkursach

Pisalam byly trzy nagrody glowne bony do rosmana a reszta zestawy kosmetykow… pisali aby podac dane do wysylki i cisza

1 polubienie

ja mam ten po prawej malutki podgrzewacz jeszcze z mlodszego. ma 2 lata a dziala :slight_smile: na takie podgrzanie jednej rzeczy spoko

stwrylizator zamowilam ten :

czy bede zadowolona to sie okaze :slight_smile:

co do tego konkursu
@Kalusia161 z niebieksiego pudelka mialam wlasnie wstawic. nie biorę udzialu bo jakos nie czuje potrzeby udostępniać zdjęcia wlasnego dziecka za paste

1 polubienie

Ja też brałam udział i jestem właśnie ciekawa tych wyników :wink:

1 polubienie

O wow to jest moje marzenie dla dzieci :))

Coś czuję że i Canpol będą mieli taką :wink:

O rany o tym to wgl nie słyszałam , ja już nie nadążam za tymi nowościami hahah

Oo taki duży podgrzewacz jest fajny ale mi w sumie nie był by potrzebny bo w tym małym podgrzewam obiadki dla starszej córki ewentualnie czasem mleko dla maluszka . To na jedną rzecz mi ten mały wystarcza podgrzewacz i jestem z niego zadowolona :blush:

1 polubienie

Wytrzymaj do rozszerzania diety- serio :sweat_smile: Mój syn teraz nie jest w stanie przejść mojego mleka, bo woli jeść wszystko inne niż mleko :sweat_smile:

1 polubienie

Wczoraj odpisali ze musieli uzupełnić stany magazynowe i juz paczki beda do nas wyslane :smiling_face_with_three_hearts:

4 polubienia

Dziewczyny też wystarczy w lupę na IG pisać rozdanie czy konkurs to Wam multum tego wyszuka, przynajmniej tak ja robię :wink:

Udało mi się wygrać w konkursie Gemini szczoteczkę :sweat_smile:🩷 może dam komuś na prezent na święta, w sumie się niespodziewalam bo tam było ponad 500 komentarzy, ale jak widać nawet jak jest tyle chętnych to warto próbować :grinning:

11 polubień

Super gratulacje tez brałam udział ale sie nie udało :rofl:

2 polubienia

Ale super :smiley::partying_face: też ostatnio niezłe żniwa zbierasz w tych konkursach, fajnie, o to chodzi! :smiley:
Ja nie brałam udziału :smiley:

3 polubienia

Wow, moje gratulacje! :star_struck: :grin: Ale zgarnęłaś prezent, na Mikołajki jak znalazł! :grin: Rewelacja :star_struck:

2 polubienia

Mi dzisiaj udało sie wygrac kubek termiczny! :face_with_hand_over_mouth::smiling_face_with_three_hearts:

5 polubień

Gratulacje Domi 🩷 kambukka dobra firma 🫶🏼

1 polubienie

Gratulacje :blush: tez ostatnio rozbijasz bank :star_struck:

2 polubienia

Świetnie! :star_struck: Gratulacje :partying_face:

1 polubienie

To dzięki wam! :star_struck: wasze nagrody mnie tak nakręciły, że jak widzę jakiś konkurs to biorę udział, no chyba że mają wymagania typu : udostępnij, oznacz 5 znajomych, napisz odpowiedź i polajkuj trzy inne profile to odpuszczam :sweat_smile:

3 polubienia