Pisalam byly trzy nagrody glowne bony do rosmana a reszta zestawy kosmetykow… pisali aby podac dane do wysylki i cisza
ja mam ten po prawej malutki podgrzewacz jeszcze z mlodszego. ma 2 lata a dziala
na takie podgrzanie jednej rzeczy spoko
stwrylizator zamowilam ten :
czy bede zadowolona to sie okaze ![]()
co do tego konkursu
@Kalusia161 z niebieksiego pudelka mialam wlasnie wstawic. nie biorę udzialu bo jakos nie czuje potrzeby udostępniać zdjęcia wlasnego dziecka za paste
Ja też brałam udział i jestem właśnie ciekawa tych wyników ![]()
O wow to jest moje marzenie dla dzieci :))
Coś czuję że i Canpol będą mieli taką ![]()
O rany o tym to wgl nie słyszałam , ja już nie nadążam za tymi nowościami hahah
Oo taki duży podgrzewacz jest fajny ale mi w sumie nie był by potrzebny bo w tym małym podgrzewam obiadki dla starszej córki ewentualnie czasem mleko dla maluszka . To na jedną rzecz mi ten mały wystarcza podgrzewacz i jestem z niego zadowolona ![]()
Wytrzymaj do rozszerzania diety- serio
Mój syn teraz nie jest w stanie przejść mojego mleka, bo woli jeść wszystko inne niż mleko ![]()
Wczoraj odpisali ze musieli uzupełnić stany magazynowe i juz paczki beda do nas wyslane ![]()
Dziewczyny też wystarczy w lupę na IG pisać rozdanie czy konkurs to Wam multum tego wyszuka, przynajmniej tak ja robię ![]()
Udało mi się wygrać w konkursie Gemini szczoteczkę
🩷 może dam komuś na prezent na święta, w sumie się niespodziewalam bo tam było ponad 500 komentarzy, ale jak widać nawet jak jest tyle chętnych to warto próbować ![]()
Super gratulacje tez brałam udział ale sie nie udało ![]()
Ale super ![]()
też ostatnio niezłe żniwa zbierasz w tych konkursach, fajnie, o to chodzi! ![]()
Ja nie brałam udziału ![]()
Wow, moje gratulacje!
Ale zgarnęłaś prezent, na Mikołajki jak znalazł!
Rewelacja ![]()
Gratulacje Domi 🩷 kambukka dobra firma 🫶🏼
Gratulacje
tez ostatnio rozbijasz bank ![]()
Świetnie!
Gratulacje ![]()
To dzięki wam!
wasze nagrody mnie tak nakręciły, że jak widzę jakiś konkurs to biorę udział, no chyba że mają wymagania typu : udostępnij, oznacz 5 znajomych, napisz odpowiedź i polajkuj trzy inne profile to odpuszczam ![]()