Wypadanie włosów, co skutecznego?

Dokładnie, ale można ustawić powiadomienie w telefonie ja tak zrobiłam

Tak, systematyczność jest bardzo ważna. Od kad regularnie olejuje włosy używam odżywek i lepszych szamponów plus zabezpieczanie końcówek to są w naprawdę dobrej formie

Ja polecam ten szampon

2 polubienia

Stacjonarnie można kupić w hebe

Brałam ciągle witaminy dla kobiet w ciąży jednak co miało wypaść wypadlo

Też go używam, zapisała mi go Pani trycholog

Dokładnie… tego nie ominiemy

Ja też widzę, że moje włosy lepiej wyglądają jak je wysusze

No.mozna ale znając mnie powiadomienie był wyłączyła i na tym by się skończyło hahah

Tak nie suszenie jest gorsze. Mam wrażenie że nie wysuszone włosy szybciej się przetłuszczają

Ja tak robiłam z tabletkami anty :sweat_smile: :joy:

2 polubienia

Też tak myśle, lepiej suszyć

1 polubienie

Trzeba też się zdrowo odżywiać, i dużo wit D

Uwielbiam włosy po olejowaniu :smiling_face::heart: mięciutkie, sypkie i lśniące :smiling_face:

O tak olejkiem arganowym uwielbiam

Też właśnie się dowiedziałam że to suszenie włosów jest bardzo ważne , a ja zawsze myłam włosy i często szłam spać z mokrymi . Teraz suszę za każdym razem i mam tyle włosów że muszę chodzić częściej w rozpuszczonym bo cebulki mnie bolą od gumki do włosów :laughing:

Również go polecam !

Mam tak samo! Kiedyś notorycznie spałam w mokrych włosach i też mnie bolała skóra głowy. Odkąd zaczęłam suszyć porządnie i częściej nosić włosy rozpuszczone, zauważyłam dużą różnicę mniej bólu i wypadających włosów.

I najlepiej włosy czesać przed myciem, wtedy po myciu je lepiej się rozczesuje :slight_smile:

tak dokładnie , nieraz tez lubię olejowac przed myciem