Oooo a po co tak ? Powiedziała?
O tak to najgorsze co może być
Powiedziała, że włosy i skóra głowy szybko przyzwyczajają się do jednego szamponu, przez co może on działać słabiej. Zmiana co kilka dni pomaga lepiej zadbać o skórę głowy i skuteczniej walczyć np. z przetłuszczaniem czy przesuszeniem.
Ja mam kilka szamponów pod ręka i za każdym razem myje innym , kiedyś musiałam myć codziennie teraz mogę być co 2-3 dni
To na pewno dobrze wpływa na kondycję włosów i skórę głowy
Ważne jest też po myciu nakładanie olejku na końcówki włosów ![]()
Jaa też je lubię
![]()
A ja lubię rzeczy do włosów z OnlyBio. Serum na końcówki jest też super własnie z tej marki.
O tak, OnlyBio ma naprawdę fajne składy
Też lubię ich odżywki
I dla dziecki jest też super seria z OnlyBio. Tylko to taka bodajże od wieku 3 lat. Zapachy ma obłędne. ![]()
Ja używałam ścierki babyHasz ale to po prostu trzeba czasu …
Nie mam pojęcia co to jest i wujek google nic nie podpowiada.
Może podrzucisz link?
Hmm, a co to jest ? Pierwszy raz o tym słyszę
Możesz napisać coś więcej? To jakiś konkretny produkt czy może jakaś potoczna nazwa?
O widzisz u mnie też dużo szamponów i który mam pod ręką tym myję ![]()
czyli robię dobrze haha. Mamy dwie łazienki i podwójne szampony, odżywki. zależy gdzie myję włosy to takiego szamponu używam
tez je lubię nie przetłuszczają mi włosów
Te złote olejki issana dla mnie najlepsze , nic mi się po nich nie przetłuszcza
Dokładnie, złote olejek sprawdza się świetnie i nie obciążają włosów, a ten czerwony to był dla mnie straszny
Też chciałam pisać o czerwonym , tłuste włosy po nich miałam zużyłam go jako olej na włosy do spłukania .
Tak, złoty z Idany naprawdę jest super. Kiedyś akurat jak mi się skończył kupiłam jakiś olejek innej firmy i na głowie mogłam smażyć frytki, takie miałam tłuste kudły ![]()
![]()