Wypadanie włosów, co skutecznego?

Też go właśnie używam i polecam :wink:

1 polubienie

Też go używam, plus Pani trycholog zapisała mi jeszcze ten i jest lepszy

6 polubień

Akurat mi się skończył i chciałam jakiś kupić, więc dziękuje za polecenie

2 polubienia

O ten od bandi jest fajny.
Ja też używałam na skórę głowy glinki oczyszczającej. Też fajnie działa jako peeling, bo nie ma takiej 100% gładkiej tekstury

1 polubienie

Ja też go polecam :wink:

akurat czekam za dostawa tego z banda ale jeśli ci powiedziała ze jest lepszy to może tez sobie tego sprawdzę , lepiej zmieniać co jakiś czas kosmetyki do włosów

3 polubienia

Dla każdej skóry może też coś innego jest lepsze, ale mi najpierw powiedziała o tym co Ty wysłałaś, a po roku ten zielony :wink:

1 polubienie

No i najgorsze są suche szampony :wink:

1 polubienie

O tak tak, potem tak ciężko umyć głowę

Ja nawet nie lubię tych suchych szamponów

2 polubienia

A ja po porodzie czasem ratowałam się suchymi szamponami. Skóra głowy potwornie mi się przetłuszcza , musze myć włosy codziennie ;( miałam cc i takie mycie często było męczarnia , suchy szampon dawał mi jeden dzień luzu :wink: także czasem psikałam nim włosy.

Ja też ich nie używam nigdy nie czułam tego odświeżenia włosów po nim . Jak już są włosy przetłuszczone muszę je poprostu umyć

3 polubienia

ja sobie go zamówiłam , ciekawe ja mi się sprawdzi

1 polubienie

Znam to Suchy szampon to był mój ratunek a po cc jeden dzień oddechu robił różnicę :sweat_smile:

1 polubienie

Ja też czasami używam w nagłej sytuacji :smiley:

2 polubienia

Ten jeden dzień potrafił uratować życie :wink: zwłaszcza gdy np. nagle przyszli niezapowiedziani goście :sweat_smile:

Fakt , że później trzeb wymyć dokładniej włosy. No ale dla tego jednego dodatkowego dnia warto :wink:

Też zaraz sobie to zamówiłam dobrze jest zmieniać , dziś już będę używać

1 polubienie

Też ratuje mnie w takich sytuacjach

Daj znać jak ci się sprawdza

1 polubienie