Narazie użyłam raz , na efekty na pewno trzeba czekać przy dłuższym stosowaniu
Mam to samo. Umyte to umyte , świeże . Dla mnie suchy szampon na tłuste czyli brudna głowę to tak jakby pacha się spociła a ja bym miała na to nakładać antyperspirant ![]()
Ja też nie lubię suchych szamponów. Włosy myje codziennie i nie wyobrażam sobie inaczej ![]()
A jakie polecacie szampony na wypadanie włosów ?
Generalnie to żaden szampon ci w tym zbytnio nie pomoże. Szampon ma tylko umyć skórę głowy i włosy, ani ich nie odżywi, ani nie odbuduje, ani nie zatrzyma wypadania.
Ja polecam bardziej peelingi, masaże skóry głowy, to poprawia ukrwienie i stymuluje wzrost nowych włosów.
Chociaż czasami co się nie zrobi to i tak to co na wypaść to wypadnie ![]()
Ja jakoś nie czuję odświeżenia po tych suchych szamponach
One tak naprawdę mają tylko ściągnąć sebum. Mogą narobić więcej szkody niż pożytku. Odkąd się zaczęłam trochę interesować kosmetykami i do włosów i do twarzy to ich unikam
Ja może jeden w życiu kupiłam , i mi się nie sprawdził . Nie używałam tego
Ja też może raz czy dwa użyłam. Tak naprawdę nawet zwykły transparentny sypki puder działa tak samo jak suchy szampon
Ja się po tym czułam jeszcze gorzej jak przed , na pewno nie wyszła bym w takich włosach w tym
Ja stosuję teraz produkty z firmy nashii argan, ale to możecie kupić tylko u fryzjera. Po prostowaniu keratynowym te najlepiej mi się sprawdzają , włosy są miękkie w dotyku, lśniące, nie płaczą się . Jestem teraz w ciąży i wypadają mi włosy mąż się śmieje że jest ich mega duzo, ale to pewnie dlatego tak się wydaje ,że są długie do pasa i się bardziej rzucają w oczy niż jakby były krótkie. Zobaczymy jak po ciąży, mam nadzieję że nie zostanę łysa, tylko po prostu to co ma wypaść wypadnie i tyle.
Ja kiedyś miałam świra na punkcie włosów i chciałam mieć dłuższe, to stosowałam wcierki do włosów, rzeczywiście włosy mniej wypadały i szybciej rosły. Lubiłam z Jantara z Bursztynem. Teraz na pewno sprawdziłabym jakaś od Anwen
Ja kocham ten szampon, pięknie włosy pachną i ladnje sie rozczesują
Dokładnie ja też, suche szampony są najgorsze
Też już się przekonałam, że same szampony to za mało
Masaż i peeling naprawdę robią różnicę, a reszta to cierpliwość i trochę genetyki, jak ma wypaść, to poleci, choćby nie wiem co ![]()
Mam tak samo czułam się o wiele gorzej do ludzi bym w takich włosach już nie mogła wyjść ![]()
![]()
Też go używam , lubię go
Jej przepraszam dopiero twraz zauwazylam ze zle napisalam Herbaria Banfi Wcierka Klasyczna 250 ml - Opinie i ceny na Ceneo.pl Banfi Hajszesz. Mocno ziolowa . Za dlugo jej nie moge trzymac bo mnie glowa boli ale dziala . Mialam strasze baby hair
Też kiedyś tego używałam, ale mi to nie pomagało , bo nie widziałam żadnych efektów