Nati a szampon zmieniłaś?
Aneczka zawsze używam tego samego nigdy się nic nie dzialo ale w ciazy wszystko się zmienia to i możliwe ze szampon tez trzeba zmienić bo w tym momencie jest nieodpowiedni do mojej skóry
Nati zima to chyba częściej się zdarza lupiez bo głowa się poci bardziej pod czapkami. Spróbuj Pirolam :)
To w aptece chyba w drogeri nie dostane ?
Ja też tak miałam użyłam parę razy head a shoders ( możliwe że źle napisałam nazwę ale każdy wie o co chodzi) i mi przeszedł a nigdy wcześniej nie miałam
Nati tak tylko w aptece.
Nati mizliwe. Choć ja nie zmieniałam i problemy z łupieżem nie miałam i nie mam
łupież powstaje tez przez przesuszenie skóry - co w sezonie zimowym gdzie grzejniki grzeją jest dość częstym zjawiskiem
Wszystko możliwe..
Możliwe tylko ze ja nigdy w życiu nie miałam łupieżu aż pomyślałam że to zmiany hormonalne
Nati w ciąży ta skóra głowy może być bardziej sucha więc to pewnie też jest przyczyną.
Kupiłam sobie taką wcierke we włosy może coś pomoże :)
Czytałam że olejek rycynowy też jest dobry na włosy
Rycynowy możliwe skoro na rzesy i brwi działa :)
polecam zestaw do mycia wlosow sposobem omo z hebe czy rossmanna.
Kiedys smarowałam koncówki olejem rycynowym, ale strasznie to się ciezko pozniej zmywa :d teraz nie mam czasu na takie zabawy.
Na szczescie js po xiazy nie mam probkemu z wyoadaniem, ale z tego co wiem to dosc powszechny problwm
Ja używam na końcówki żeby mi się nie rozdwajały ale to z avon
Muszę jakoś nawilżyć te włoski :)
Chyba że po ciąży pójdę na jakiś zabieg na włosy
A ja stosuję raz na tydzień olejowanie włosów i to też fajnie nawilża i włosy są takie ładne po tym myciu :-D
Anulka a jaki masz typ włosów? Chodzi o porowatość.