Wypadanie włosów po ciąży?

Darulka problem zaczyna się koło 3 miesiąca po porodzie.. :(

Ewę to ja myję co tydzień bo mi się nie przetłuszczają tak szybko ;) 

Mi Jantar pomogła :) 

oj i u mnie nadal włosy leca.choc powiem ze wcale nie maleja na objetosci.wiec jedne wypadaja a ine juz rosną

Aneczka zazdroszczę, ja myje co 2gi dzień.. A tego drugiego dnia i tak muszę suchym szamponem spsikac żeby jakoś wyglądały. 

bo jak juz pisalam poc iazy wypadaj te wlosy ktore nie wypadly podczas ciazy - stad efekt ze laca. Zaraz widac duzo baby hair.

Może biotyna jak dłużej stosujesz to rezultat prawidłowy ☺

Ja też zazdroszczę. Ja musze myć co 2 max 3 dzień 

Figa u mnie jakoś od zawsze tak było. Siostra co drugi dzień mylą a ja mogłam.i tydzień nie myc. I się bardzo z tego cieszę 

Figa u mnie po pierwszej ciąży włosy zaczeły mi od razu wypadać, ale to może było spowodowane stresem, bo córka miała 2 operacje, leżała długo w szpitalu i może to przyspieszyło proces wypadania.

ja polecę wcierkę sattva na wypadanie włosów, wyrosło sporo nowych, aplikacja szybka, zapach też ok cenowo nie ma dramatu 

A mogę stosować w ciąży? 

Aneczka myślę, że w ciąży stosowanie nie ma sensu. Lepiej zacząć od porodu. 

Darulka to na bank stres przyspieszył to wypadanie :(

W ciazy to ja mialam tak piekne wlosy ze nawet nie myslalam zeby cos stosowac :) 

ja stosowałam przed ciążą, w trakcie nie widzę takiej potrzeby bo mi nie wypadają :) ale juz mam zakupioną koleja butelkę na "po porodzie" i na pewno pójdzie w ruch :) 

Po porodzie będzie gorzej? 

Anulka przecież cały czas wątek jest o tym, że po porodzie włosy wypadają a w ciąży są takie same jak przed a u większości nawet lepsze.. Więc tak, będzie gorzej. 

Dziewczyny ja np.zawsze miałam lochę włosy jasne po 3 mięsiacach od porodu zaczęły wypadać,ale potem tak ruszyły,że ja nigdy w życiu tyle włosów nie miałam

Mi też w czasie ciąży nie wypadają ale nie wiem czemu dostałam łupież 😕

Jak pisalam wlosy wypadaja w wiekszej ilosci po ciazy bo w ciazy nie wypadaja ze zwgledu na wydluzony cykl wzrostu wlosa! :) Fizjologia