Ja pamiętam że jak byłam w salonie to mi fryzjera powiedziała że nie mogą być właśnie farbowane może coś się w sumie zmieniło dostają pewnie coraz mniej tych włosów to korzystają jak mają
To ja nie miałam farbowanych włosów już tyle lat
Ja mam już bardzo długie włosy do pasa i nie wiem co z nimi zrobić czy zostawić czy ściąć na lato
Ja zawsze żałuję... Jak mam długie chce krótkie... Ścinam to zapuszczam tak samo z rozjaśnianem;)
Ja też zawsze żałuję ale lubię zmiany zawsze jak coś zrobię z nimi to je uwielbiam i się nimi bawię ,układam itp ale najciężej zrobić pierwszy krok na wakacje chciałabym zrobić warkoczyki na całą głowę bardzo mi się podobają ale nie wiem czy się odważe
Ja też planuje trochę ściąć bo już coraz dłuższe a i tak cały czas są spięte więc po co się męczyć z tymi długimi włosami podczas suszenia i czesania
A ja jestem na etapie zapuszczania
Przycupne , zmagam się z mega wypadaniem włosów po ciąży . lecą garściami .. ;(
Chętnie dowiem się o złotych środkach .
Mi aptekarka poleciła abym nadal brała te witaminy co są dla kobiet w ciąży
Rowniez polecam jeszcze przez jakis czas po ciąży brać witaminę która była brana w trakcie ogólnie po ciąży i porodzie organizm jest osłabiony więc na pewno nie zaszkodzą nie można też naszemu organizmowi sprzedać takie właśnie gwałtownej zmiany gdzie nagle przestajemy z dnia na dzień brać witaminy na pewno nie zaszkodzą a wlasnie pomoga na włosy które w najbliższym czasie będą chciały wypadać co będzie musiało wypaść to i tak wypadnie tego nie unikniesz kochana ale w międzyczasie zaczna już rosnąć mocne nowe baby hair
Kolor włosów u mnie aktualnie jest naturalny farbowalam tylko i wyłącznie raz w gimnazjum gdy podkusiło mnie samej zejść z ciemnego koloru na jasny Skończyło się to standardowo takim chamskim Rudym który roku aktualnie chyba bym nosiła ale wtedy była to dla mnie tragedia Ogólnie mój kolor włosów bardzo mi się podoba I raczej nie korci mnie do tego żeby farbować raz na jakiś czas zdarza mi się zrobić szamponetkę ale też już dawno dawno nie robiłam to jest jednak efekt który daje taki nowy wygląd na chwilę ale po kilku myciach się zmywa mi moj kolor podoba się do tego stopnia że wiem że gdybym zmieniła go na inny to bardzo szybko bym żałowała aktualnie również jestem na etapie zapuszczania włosów nie chcę jakichś długich aż po pas ale jednak Chcę mieć włosy długie Które w każdej chwili mogę związać ale też Obawiam się że może któregoś dnia przyjść taki poranek gdzie (decyduje że ścinam włosy aż po ramiona Czasami przychodzą u mnie takie pomysły jeżeli chodzi o wygląd później nie żałuję bo również podobam się sobie w takiej fryzurze ale jest prze tym trochę więcej roboty codziennego układania częstsze mycie bo jednak takich krótkich włosów bardziej rękami się dotyka długie po prostu zwiąże i spokój
niektóre witaminy mają rożne warianty które bierze sie w okresie ciążowym czyli zależnie od trymestru a po porodzie mają jescze inny wariant;) pewnie mają odpowiednio dobrane witaminuy które akurat wtedy sa najbardziej niezbedne dla organizmu, mi zostało prawie całe pudełko po okresie ciazowym ze wzgledu na wczesniejszy poród wiec wybrałam je wszystkie;)
Ja właśnie nie będę ścinać co najwyżej na zimę widzę taką opcję jak się siedzi w domu dużo i ma się czas na olejowanie tych włosów i inne zabawy z nimi na ten moment myślę że jak przyjdzie lato to zrobię kolorowe warkoczyki słyszałam że super włosy pod nimi rosną aż sama jestem ciekawa efektu i myślę że z ciekawości się zdecyduje na to mimo że to kosztowny zabieg
Ja często ścinałam włosy na lato aby nawet było m chłodniej
oj ja tez zawyczaj na wiosnę robie taka odnowe włosów;) wtedy te poniszczone końcówki sa ściete to i włos wyglada bardziej efektownie ;) inaczej sie układają nawet ;) co do farbowania to już kilka lat nie farbuje i jestem na swoim naturalnym kolorze;)
Moje tak włosy podupadły , że też muszę zacząć je olejować. Ja kiedyś miałam kurację z drożdżami piłam rozpuszczone przez 3 tygodnie codziennie. Poprawa była, ale efekt uboczny to miałam po nich gazy, także raz spróbowałam nigdy więcej. Druga sprawa one tak śmierdzą do tego są obrzydliwe
Mi branie regularne witamin pomogło i nie wypadały.
Ja wczoraj w końcu obcięłam i na reszcze czuje się odświeżona :)
A jaka sobie fruzure wybralas? Ja sie zastanawiam jak sciąc wlosy mam dlugie do lopatek moze dluzsze, zazwyczaj scinam do ramion i cieniuje ale zastanawiam sie vo teraz jest na czasie;)
Ja biorę biotynę ale na biotynę trzeba uważać podobno przy tarczycy ile w tym prawdy nie wiem ale pamiętam że lekarz kiedyś mi mówił więc skrzyp chyba zacznę brać i zainwestuje w kosmetyki do włosów :) teraz są różne zabiegi na włosy nanoplastia ,botox czy prostowanie keratynowe nie wiem myślę czy jakoś nie ogranac ich u fryzjera jednak żeby wyglądały zdrowiej ale także i były zdrowsze
MamaLaury biotyna to witamina "wzrostu" i w sumie powiem Ci, że ja sporo tego brałam z tarczycą nie było problemów oprócz torbieli. W ciąży robiłam usg i już oprócz torbieli są guzy większe do biopsji . Ja uważam, że może też wpływa to w pewien sposób na to. NIe wiem dokładnie, ale mając problem z tym teraz się boję brać biotynę w dużych ilościach