Super są
Też mam pajace z dwoma zamkami i stały się moimi ulubionymi. Fakt, że nóżkę bez zamka trudniej wcisnąć, ale wolę to niż zapinanie nap.
u mnie synek typowo w śpiochach spał i śpi myślę że jest mu wygodniej, w gorące dni znów tylko body wystarczało
Ostatnio właśnie stwierdziłam że te na podwojny zamek bez stópek są najlepsze.
To ja mam wszystkie ze stópkami. Takie bez może na dłużej by starczyły, bo teraz szybko mi wyrasta przez to, że już nóg nie może wyprostować w pajacu.
Mazia najgorsze co może być to wyciągnąć w nocy tą nóżkę żeby dziecka nie obudzić masakra uwielbiam te rozpinane w kroku albo całkiem rozpinane
Mój Mały na szczęście zazwyczaj po rozbudzeniu zasypia w miarę szybko.
U nas córka tez
Osobiście wolę na zamek, może być nawet na jedną nóżkę, niż na zatrzaski.
Co do stópek to różnie, bo niektóre są tak fajnie dopasowane, że się nie ściągają i wtedy wolę od skarpetek, bo skarpetki córka stale ściąga. Ale mam też kilka pajacyków, które mają takie niedopasowane, szerokie te stópki, że córka wyciąga z nich nóżki, później nie może z powrotem trafić i leży z podkurczonymi nóżkami:(..
Ja wolę na napy :) ile mam, tyle opinii. Te zamki w poraniu często twardnieją i robią się takie powywijane. Mam wrażenie że zamek ziębi :)
na dłonie u nas sprawdzają się skarpetki, niekoniecznie tękseickzi choć mam parę ulubionych co nie schodzi przy byle ruchu
Oj Ja też wolę na zamek ;) to są moje ulubione i po praniu nie zamyka się gorzej niż przed praniem ;)
Tutaj jak ze wszystkim- każda Mama będzie miała jakieś swoje upodobania. Ja odłożyłam dzisiaj kolejne półspiochy. Na długość i w pasie super- ale stópki już małemu nie wchodzą i noo tak nienaturalnie się układają. Ładne bardzo, ale cóż...
Mam mnóstwo pajacy, zobaczymy czy maj pozwoli na ubieranie ich, czy trzeba będzie bodziakami. Zależy od aury
Na maj to myślę że jeszcze na spokojnie się przydadzą.
Ja w maju miałam pajace wieczory są jeszcze chłodniejsze więc na pewno założysz
Myślę, ze w maju pajacyki jak najbardziej, wieczorem do spania jeszcze nie powinno być upałów:)
Dokładnie , w maju jescze nie jest tak ciepło warto być przygotowanym na każdą ewentualność bo w sumie tak naprawdę biorąc pod uwagę to jaka jest teraz pogoda to nic nie wiadomo. W lutym potrafiło być 18 stopni :D
Właśnie warto się przygotować
Ten luty i początek marca to w sporo mierze takie Wiosenne dni. Ale od jutra już jakieś pogorszenie pogody pokazują. Myśmy dzisiaj pospacerowali dłużej tak na zapas
U nas dzisiaj burza była taka z grzmotami i piorunami więc nie wiem czy jeszcze przymrozi haha