ja również dołączam się do gratulacji!! :)
Ja również wam gratuluję! :)
Dokładnie waga urodzeniowa później nie ma większego znaczenia :)
potem sie wszystko zmienia;)
ale my jako mamy na każdym etapie życia naszego dziecka sie martwimy
Tak naprawdę to czy wywołuje się poród po Cesarce jest zależne od szpitala i personelu dlatego że nie są to żadne przeciwskazania, ale większość lekarzy boi się tego podjąć. A wiadomo cesarskie cięcie jest mniej ryzykowne
No właśnie , bo kto dodatkowo chcę sobie utrudniać. Wgl tyle się teraz słyszy o CC . Jak by to był chleb powszedni. Czasami bez niczego kobiety prosto pod nóż idą mimo że nie było wskazan bo tak jest łatwiej
Dziękujemy bardzo :) teraz mało czasu na forum bo dwójka dzieciaków to nie jedno ale sa chwile że mam czas dla siebie jak śpią :)
Miśka korzystaj :) i też odpoczywaj jeśli tylko to możłiwe :)
Dokładnie odpoczywaj ile się da :) ja po porodzie pamietam, że na forum siedziałam jak młody na mnie spał bo tylko to tolerował na początku
oj na poczatku to jeszcze mozna chwilke posiedziec, pozniej jest juz gorzej
Ja też tak korzystałam jeszcze przez dłuższy czas, ale teraz jak które czka skończyła już sześć miesięcy to nie uleży sama nawet 15 min
Miśka wiadomo czasami przy jednym ciężko znaleźć czas dla siebie a co dopiero przy 2. Super że jednak Ci się to udaje. Chociaż krótka chwila dla siebie to dużo. Ja z forum też korzystam jak mały śpi bo nie ma opcji żeby przy nim cokolwiek pisać na telefonie.
Dokładnie nie jest łatwo znaleźć czas, ale czasami się udaje. Będę od czasu do czasu do Was zaglądać :) jak się uda, bo bywa różnie jeszcze kilka papierów trzeba polatwic więc wiadomo że czas ucieka jak szalony
Myślałam że należy unikać indukcji po cc ale ja swojemu lekarzowi i położnej ufalam na tyle że robiłam to co do mnie mówił aby poród przeszedł sprawnie i szybko :)
No dokładnie miska korzystaj to jest chyba jeszcze jeden z lepszych etapów macierzyństwa potem to nie można już oka spuścić z dziecka niestety
JA I TAK CÓRKI MUSZĘ PILNOWAĆ ABY MAŁEMU NIC NIE ZROBIŁA
I to jest wlansienten ból posiadania 2 małych dzieci , bo jak jedno zaśnie itak nie masz chwili dla siebie hehe Nam to z autopsji
MiśkaPyśka a jak córka w ogóle? Daje popalić? Bardzo dokucza bratu czy jest szczęśliwa że ma rodzeństwo?
Jest szczęśliwa że ma braciszka. Nic mu niby nie robi, le chce go dotykać, przytulać, a nie zawsze robi to delikatnie. ostatnio dała mu cząstki czekolady (oczywiście położyła tylko na poduszce, ale trzeba uważać żeby z tej dobroci krzywdy nie zrobiła
takie małe dzieci maja różne pomysły