Oooo to nie spotykane ![]()
Hahaha dobre ale ważne że nie miał jednej ulubionej np trzepaczki ![]()
![]()
Albo rybka co ogonkiem klepie po plecach ![]()
![]()
Mój mąż chciał coś takiego zamówić na tych chińskich portalach bo mała tak śpi najlepiej, tzn z mamą lub tata co klepią
Albo mlotek to by smiesznie wygladalo ![]()
Wymyślają różne "przydasie "
ciekawe czy te przytulacze faktycznie sie sprawdzają.
U nas w przedszkolu dzieci śpią nawet ze swoimi kapciami
U mojej córki w grupie było dziecko co spało i z kapciami i z plecaczkiem który miało ze sobą . Dosłownie ze wszystkim co przyniosło sobie tego dnia z domu .
nawet bluzy jak było ciepło nie chciało zdjąć bo to jego i kropka ![]()
U nas nie sprawdza się nic tak naprawdę. Teraz mały zasypia z ta panda co była do testów ale ona może być nawet w nogach byle by świeciła bo jednak jest już ciemno w pokoju więc mamy czuje lekki strach. Myślę że to zdebne wydawanie kasy
To da się ją włączyć tylko na światło samo?
Aj przepraszam to leniwiec jest ![]()
![]()
bo te zabawki takie podobne do siebie. Nie pandy nie da się włączyć na samo światło niestety
Okej już myślałam że mnie przerosła zabawka i nie umiem obsługiwać jej ![]()
A masz teraz prosty zgryz? Bo palca w buzi to chyba trudniej oduczyć niż smkoczka
Wlasnie mam prosty na szczescie
dziwie sie bo czesto niby bralam te palce do buzi
Mama mi ostatnio mówiła, że kiedyś się dzieciom smarowało płeć musztarda jak ssały kciuk ![]()
Mój syn lubi musztardę
to by dopiero bylo
Albo sola tez slyszalam
Ja dałam kciuk, a jak byłam mała też obgryzalam paznokcie, rodzice stosowali pieprz, gorzkie płyny, obklejanie i nic nie pomogło, musiałam wyrosnąć z tego i zrozumieć
Gorzki paluszek
paaamiętam, o zgrozo ![]()
Okropne to było, ja pamiętam ten smak do tej pory, a jednak jako dziecko nie potrafiłam nie ssać tego kciuka. Mi ostatecznie chyba pomogło to że w Avon były takie lakiery dla dzieci co się pod wodą zmywały i moja mama powiedziała że jak chce taki to nie mogę ssać tego kciuka. A że starszą siostrą malowała paznokcie mama malowała to ja też chciałam