U mnie każdy patrząc na kształt brzucha mówił, że będzie chłopiec i się sprawdziło. Moja koleżanka z pracy jak była w ciąży to od razu wiedziałam, że to będzie dziewczynka. Choć to było tak wcześnie, że jeszcze nikomu w pracy nie powiedziała, że jest w ciąży. Mojej koleżance też przewidziałam płeć dziecka. Ale ja to poznaję nie po kształcie brzucha, a po cerze ciężarnej. Kobiety z chłopcami mają ładniejszą cerę. To chyba wpływ hormonów.
mój brzuch był dosyć spory na szczęście udało sie uiknąc rozstępów pijąc dużo wody i zbawienny wpływ mają też balsamy
U mnie nie udało uniknąć się rozstępów, ale teraz prawie wszystko wraca do normy. Polecam papkę z wody i soli na rozstępy.
U mnie szybko bylo widac brzuszek a rozstepy pojawily sie w dniu terminu porodu
Jestem w 18 tygodniu ciąży bliźniaczej, a brzuch widać mi od niedawna dopiero
U mnie kolo 6mies byli widać brzuch
Każda kobieta ma inaczej. Zazdroszczę tym, które nie miały problemów z rozstępami ani przybieraniem na wadze. U mnie bardzo szybko widać było brzuszek ciążowy (może ze względu na to, że to druga ciąża), a rozstępów nabawiłam się niestety już przy pierwszym dzieciątku. Ale w sumie i tak nie pokazywałam nigdy brzucha więc co mi tam
Ja mam pelno rozstepow po corce
ja nalezę do tych szczęściar z małym brzuszkiem i brakiem rozstępów, ale zawsze podchodziłam do tego że jeżeli wielki brzuch ma pomóc dziecku to prosze bardzo,oby tylko ono miało dobrze
Najważniejsze jest dziecko a nie nasz wyglad
wszystko jest tak naprawdę ważne przecież my tez powinniśmy o siebie zadbać
Właśnie najważniejsze jest to że dzieciątko urodziło się zdrowe…
Owszem o wygląd również trzeba dbać
jestem w 5 miesiącu i dopiero teraz wszytko zaczyna byc na mnie ciasne i brzuszek sie zaokrągla
Fajnie im mniej się przytyje tym lepiej się czujemy
Ja przytylam tylko 9 kg i balam sie ze to za malo
przy pierwszej ciąży mało kto wiedział, że będziemy mieć dziecko, a teraz przytyłam 10 kg i jestem w 31 tygodniu
U mnie w 5 miesiącu zaczął pojawiać się mały brzuszek.
u mnie ok 6 miesiąca brzuszek był widoczny
Brzuszek ciążowy to indywidualna sprawa u jednych widać szybko a u innych później. U mnie był widoczny już w 4 miesiącu.