Za duży/za mały czyli jak rośnie brzuszek w ciąży

u mnie też był widoczny w 4 miesiącu… a pod koniec ciąży wszędzie wchodził najpierw brzuch, dopiero później ja :slight_smile:

Ale to stan przejściowy. Teraz już nie mam brzuszka.

ja już jestem dawno po ciąży i każdy mówił że będzie chłopczyk bo brzuch był na chłopczyka a tu niespodzianka;)

U mnie też diagnozowali na podstawie urody w tym przypadku mieli rację :))

Mi mówili ze córka i byla

U mnie diagnoza z 3D się sprawdziła. Jednak to badanie 3d jest wiarygodne.

u mnie pani ginekolog mówiła, że chłopiec i tak już zostało, a chodziłam na USG 2D tylko…

U mnie też nie było problemu z odgadnięciem płci… W 19 tyg był chłopiec i tak już zostało…

ponoć też zależy jak się brzuszek układa :slight_smile: jak piłeczka to chłopiec, jak od boków- dziewczynka :slight_smile:

no to wiadome, choc na usg też się mylą :stuck_out_tongue:

wszystko zależy od ułożenia dziecka czasem do końca ciąży nie widać czy to chłopczyk czy dziewczynka;)

oj tak, moj brat miał córeczkę do 8 miesiąca, później jednak “dziewczynka” wystawiła siusiaczka i obecnie jego synek ma już 6 lat

Ja miałam córeczkę do 7 miesiąca, więc wiem w jakim szoku był brat :slight_smile:

oj w wielkim, szczególnie, że bardzo chciał mieć córkę :slight_smile:

U mnie od razu byli widac córkę i nic się nie zmienilo do samego konca

u mnie tez takie przypaadki byyły koleżanka do końca ciazy Julcia Julcia a na porodówce gdy urodziła zobaczyła Jasia :slight_smile:

U mnie na II badaniu prenatalnym na jakim byłam lekarz powiedział, że na 100% chłopak. Ciężko było inaczej stwierdzić bo tak się wystawił :slight_smile:

hehe u mnie tak samo :slight_smile: było widać siusiaczka :smiley:

na usg ładnie synek nózki rozłozył

u mnie akurat się wysiusiał :smiley: