Za duży/za mały czyli jak rośnie brzuszek w ciąży

Mój machał do mnie rączką - mam zdjęcie usg.

od ktorego miesiąca/tygodnia widoczny był u Was juz brzuszek ? U mnie od początku 4 miesiąca :slight_smile:

u mnie szybko b yło widac brzuszek

tzn? 3,4 miesiąc? a eksponowałyście go czy na odwrót, bo ja lubilam pokazywać swój brzuszek:)

Ja już od 19 tygodnia widziałam ale inni o wiele pozniej…

u mnie brzuszek zaczęli wszyscy zauważać około 20 tygodnia, a teraz jestem w 34 tygodniu i nie da się nie zauważyć :slight_smile:

u mnie brzuch było widać jakoś koło 5 miesiąca jest wysoka i nie nalezę do najszczuplejszych może dlatego;)

powiem szczerze,z że u mnie było widać już w 4 miesiącu dość wyraźnie, szczególnie, że brzucha nigdy nie miałam (chodzi przed ciążą), a później to już nie sżło go nie zauważyć, szczególnie że wyglądał jak piłka do koszykówki :slight_smile:

jesten w 5 tyg i brzuszek juz jest spory)

to chyba musiałaś być strasznie chuda;) u mnie w 5 tygodniu nie było za bardzo jeszcze widać

w 5 tygodniu wiele kobiet jeszcze nawet nie wie, że jest w ciąży, więc nie wmówicie mi, ze w 4 tygodniu brzuch widać !

miało być w 5*

I ja jestem podobnego zdania, ze w 5 tygodniu…brzuch może być widoczny jedynie z przejedzenia :slight_smile:

Ja jestem w 6 miesiącu i brzuszek mam niewielki.

Na końcu może się zrobić większy

ja się zastanawiam jaki ja będę miała brzuszek :slight_smile: Moja siostra miała 2 razy piłeczkę :slight_smile:
a ja?? hmm…

Każda ma inny i w każdej ciąży inaczej wyglada

u mnie najpierw wchodził brzuszek później ja :slight_smile:

Jestem teraz w 10 tygodniu ciąży i brzuszek już mam widoczny być może dlatego, że mam wie macice i obie teraz rosną. Ale podoba mi się taki “okrąglaczek” :slight_smile:

Ja mam dzidziusia ułożonego główkowo i bardzo nisko jestem w 23 tygodniu ciąży. Brzuszek nie jest zbyt widoczny.