Zabawki do kąpieli

Pati też jestem ciekawa gdzie takie kupiłas;) 

My mamy krążą grającego i robiacego pianę, sama mam frajdę 

Pati świetne kaczuszki :) dobrze że woda do nich się nie dostaje bo mało jest takich kaczuszek 

Najlepsze takie zabawki gdzie do środka nie dostaję się woda bo później namnażają się w nich bakterie 

U nas dopiero zaczniemy przygodę z zabawkami. Także dobrze wiedzieć które się przydadza 

monia ymy tez dopiero zaczynamy.Moja od tygodnia sie bawi w kapieli.Dobrze mieć sprawdzone i praktyczne zabawki.Ja na razie mam tylko zwierzatka morskie na przyssawkach  canpolu

Dziewczyny te akurat kupiłam u siebie w mieście jest taki sklep z zabawkami ale być może na internecie też takie można dostać . Mamy jeszcze rybkę i są świetne z tym że nie są miękkie ale jak się świecą na różne kolory to jest frajda :) 

Edit na internecie mnóstwo takich świecących kaczuszek :) 

pati to juz się biorę za przegląd internetu:)

My mamy kubeczki do przelewania wody, pływającą wyspę teletubisiow, kwiatka fontannę, rybki, kaczuszki, żabę pływającą ze stacją. Trzeba tylko pamiętać żeby zabawki dobrze i często myć bo zbiera się w nich osąd z mydła i namnazaja się bakterie. Ja czyszczę gorącą woda z octem i powiem że robię to bardzo często.

Jeżeli dziecko lubi wodę, to niewiele mu potrzeba do szczęścia. Tak było w przypadku mojego siostrzeńca. Wystarczyło puste opakowanie po np szamponie i zabawa była przednia 

DoNiWe jak znajdziesz wrzuć link ;) 

Aneczka proszę :) 

https://allegro.pl/oferta/kaczuszki-do-kapieli-led-3-szt-swiecace-kapielowe-8438370029?reco_id=afd01256-bd00-11ea-9991-000af7f64ca0&sid=0e7a5475e04eefd78184d559df6fb9f87c889ad5ac94196dac75ac99722370c3&bi_s=archiwum_allegro&bi_c=Product&bi_m=reco&

Pati oo super dziękuję za link ;) 

Pati tez dziękuję za link;) 

U nas jeszcze przed nami takie zabawy, ale juz po kolei kompletuje zabaweczki na później  ;) 

Przed nam jeszcze ten etap kupowania i szukania zabawek 

Ja trochę zabawek mam. Ale też przyszlosciowo myślę. Żeby takich samych nie kupować drugi raz 

My mamy dużo zabawek i na teraz i na później,  ale jak jestem w sklepie to zawsze coś kupie , bo nie mogę się powstrzymać  ;)

U nas zwykle kubeczki są hitem do tego jakieś kuchenne plastikowe też czajnik itp. 

U nas najlepsze są piłeczki nimi lubi się w wodzie bawić 

Ja poluje na pileczki sensoryczne z firmy mom's bardzo fajnie wygladaja i sa nie drogie ;) 

Kasia nawet o takich nie słyszałam :) aż zerke z ciekawości