Zabawki ogrodowe

my akurat trampoliny nie mamy, słyszalam że fajna jest tylko przez chwilkę, więc nie wiem czy warto wydawac na to pieniądze

zawsze mozna z dzieciaczkiem poskakać :slight_smile:

moja czteroletnia siostrzenica uwielbia trampolinę:)

w tym roku synek pierwszy raz kąpał się w baseniku ogrodowym i był zachwycony

Teraz jest pełno fajnych zabawek ogrodowych. Od koników na biegunach, przez huśtawki, trampoliny,piaskownice,zjeżdżalnie i wiele innych atrakcji od których nieraz można dostać zawrotu głowy.

ja dopiero rozpoczynam kolekcje zapawek narazie mamy piaskownice i basen na podwórku

Takie koniki na biegunach to już dla starszaków.

ale są tez takie niskie to od roczku dziecko tez sie moze bawić na nich

szkoda ze ja nawet ogrodu nie mam bo basen kupiony a nie ma gdzie go rozlozyc

właśnie te takie niskie koniki z oparciem są fajne i maluszek może się w nich bujać , teraz jak ktoś ma duży ogródek to może naprawdę super plac zabaw zrobić dla dziecka

trzeba tylko mieć finanse na to i troche inwencji twórczej

czasem potrzeba troche umiejetnosci i czasu

dokładnie, trzeba mieć czas by coś zrobic samemu albo pieniądze by kupić cos gotowego

ja mam działkę co prawda ale niestety troszkę dalej od miejsca zamieszkania i nie zawsze na niej jesteśmy, ale gdy możemy korzystamy na razie z baseniku ogrodowego, z czasem myślę zrobić piaskownicę i kilka innych rzeczy ale synek musi podrosnąć.

Jak sie ma pomysły, zdolności i pieniądze to można dziecku w ogrodzie zrobić taki plac zabaw że w ogóle nie będzie z niego chciało wychodzić.

tylko niestety w obecnych czasach ludzie czesto czasu na to nei maja, kiedy bylo lepiej

bo są za wygodni bo teraz tyle jest placów zabaw że wolą wysłać dziecko na taki na mieście a ja osobiście też jestem za ogródkowymi jeżeli ktoś ma taką możliwość sami też z mężem mamy duże podwórko i już powstaje na nim plac dla córci :slight_smile:

a co wedłóg was powinno byc na takim placu zabaw??? zjeżdżalnia, trampolina, piaskownica, basenik, hustawki. cos jeszcze???

Domek taki do zabawy :slight_smile:

zjezdzalnia, hustawka, piaskowica, jakas scianka do wspinania, podciagania