na takie upały najlepszy jest basenik
no tak domek, jak mogłam o nim zapomniec, a te z drewna nie są az takie trogie jakby sie wydawalo
ja wolę jak dziecko bawi się na placu zabaw i ma kontakt z innymi dziećmi
ten domek jest super my nie mamy ale chcemy małej sprawić taki bo widzę że jak gdzieś jedziemy kto ma taki domek to nasza córcia uwielbia się w nim bawić
mi zostaje plac zabaw bo ogródka nie mamy
w taką pogodę jak mamy teraz to basenik w ogrodzie albo chociaż na balkon to duża atrakcja dla dziecka
na placu zabaw dziecko ma kontakt z innymi dziećmi, to ma dobry wpływ na rozwój
ja lubię chodzić na plac zabaw z synkiem tylko potem mam problem by go zabrać z niego
ja tez lubie z corka ana plac zabaw chodzić ale nie zawsze one są dostosowane do tak małych dzieci
każda zabawka dostosowana jest do wieku… a my musimy o tym pamiętać
takie cuda są na rynku do ogrodu tylko trzeba mieć duże swoje podwórko i pieniążki ale można też niektóre rzeczy samemu zrobić np piaskownicę
tylko żeby ta piaskownica nie została wychodkiem dla zwierząt
mi to się te drewniane podobają
sa tez oslonki na piaskownice
zamykane od góry piaskownice doskonale sprawdzają się w ogrodzie, deszcz nie napada, żadne zwierzę nie wejdzie
te typu muszelki mozna z nich zrobić piaskownice i basen
jakby tak każdy myślał że piaskownica stanie się wychodkiem dla zwierząt to nigdzie by ich nie było!
każdy bawił sie w piaskownicy i tak tez pozostania.
mój synek bardzo lubi się huśtać, ale zawsze zanim go wsadzę w jakąś nową huśtawkę to sprawdzam jej stan bo różnie z tym
u nas lubi na hustawce sie bujac co tata jej zrobił na tych kupnych nie chce
Zuzia lubi się bawić w piaskownicy z tatusiem