Fajnie takie zamki czy domki. Chyba za jakis czas też takie zakupie
my mamy mały namiocik i tam dziewczynki się chowają
Gdy nie mamy pieniędzy na zakup czegoś takiego zawsze możemy taki schowek zrobić dziecku samemu. Wystarczy duży kawał materialu którym coś przykryjemy i będzie się tworzył namiocik.
U mnie dzieciaki zrobiły sobie namiocik z krzeseł i koca i uwielbiają się tam bawić
od paru dniu córka uwielbia siedziec pod stołem w kuchni bo jest duzy i tam sie bawić… mysle ze zrobiła sobie niego w jakimś sensie domek
Nasz synek uwielbia ostatnio książeczkę z canpola do kąpieli
Moj synek również szaleje za ksiazeczka z canpola
też mamy taką książeczkę i dzieci ją lubią
u nas ostatnio wózek dla lalek jest najlepszy
u nas jedna córka bawi sie w kucharke druga zaś opiekuje sie lalkami fajnie to wygląda
to moj synek znowu bawi sie w kucharza
moja uczy teraz lale sikania na nocnik,
A u mojej siostrzenicy hitem teraz jest kolejka drewniana, zabawa w domek oraz zabawa figurkami z puzzli.
u nas hitem okazała się mata z campola okazała sie bardzo przydatna i sprawiło dziecku mnustwo zabawy
u nas juz większe dzieciaczki więc hitem jest hulajnoga kupiliśmy starszej córce a teraz dostała drugą więc obydwie dziewczynki mają
Czasem nie musimy kupowac nie wiadomo czego . Wystarczy nasza wyobraźnie i kreatywne myślenie a również może okazać się coś super zabawą co wymyślimy.
Hitem dla mojej chrześniaczki była mata długo sie nią zajmowała
MAta i poprzyczepiane zabaweczki do łóżeczka.
my to uwielbiamy teraz wszystko co da się do buzi włożyć lub szeleści i bardzo sprawdzają się grzechotki
dzieci poprzez wkładanie zabaweczek do buzi zapoznają się również z ich strukturą.