Zabawki wspierające aktywność maluchów od 0 do 3 lat

Karuzela dobrza rzecz. Kolorowa i grajaca to co dzieci lubia

a ja muszę poszukać jakiejś fajnej zabawki do wózka

My ostatnio dostaliśmy od jednej z cioc pluszaka z zawieszką do wózka lub łóżeczka i pociąga sie ją za ogon po czym wydobywa si fajna melodia. Maluszek zachwycony

u nas żadne wiszące zabawki się nie sprawdzały bo bardziej dziecko rozpraszały

to my nawet mieliśmy taki osobny pałąk do stawiania na podłodze z wiszącymi zabawkami ktory sie sprawdzil

Ja mam coś podobnego w kształcie słonia, wcześniej gdy kładłam synka pod nim był zainteresowany. Teraz ma rok i już praktycznie się nim nie interesuje.

ja tez to mam jak córcia była mała miała to powieszone na daszku wózka teraz na rączce wózka i bawi sie tym czasami podczas jazdy

u mnie karuzelka się sprawdziła corka była nia zainteresowana i nawet wpatrując się w nią szybciej usypiała

polecam miękkie piłeczki z grzechotką w środku

w pierwszych miesiącach życia mata na pewno się przydaje

narazie najlepsze dla mojej córki są grzechotki

teraz jest taki wielki wybór jeśli chodzi o zabawki że czasem cieżko sie na coś zdecydować,.

Zgodzę się że piłeczki są bardzo fajne i wielozadaniowe, a przede wszystkiem nie nudzą się szybko dziecku.

basen z piłeczkami jest bardzo fajny moja corcia uwielbiała

my dzwiekowe zabawki obstawiamy:)

u nas najlepsza była mata edukacyjna. chociaz niedługo bedzie miec 2 latka to nadal czesto sie w niej bawi

piłeczki mamy tylko z basenem problem bo kot latem przebił, ale i tak Zuzia uwielbia się nimi bawić

my mamy piłeczki w namiocie córeczka chowa się w nim i jest wtedy w swoim piłeczkowym królestwie

A my mamy domek na wzor zamku księżniczki w którym mamy watawioną kuchenke do zabawy i córka gotuje jedzonka i robi herbatki

u nas namiotu nie ma ale za rok chcemy jej kupic