Nie wiem jaka jest cena wulkanu z piłeczkami bo mała dostała od koleżanki po jej dzieciaczkach, ale zabawa jest super, i dziecko musi się trochę nachodzić za piłeczkami
kiedyś nie było takich zabawek, a dzieci dobrze się rozwijały. To chyba kwestia wypełnienia mu wolnego czasu. Ale opisane zabawki są bardzo fajne
Synek dopiero nauczył się chodzić i u nas na czasie są wszelkie zabawki które można ciągnąć albo pchać.
tez mnie interesuje ten pileczkowy wulkan bo syn uwielbia piłki wszelkiej maści i samochodziki
wulkan u nas nie zdał egzaminu, pobawiła się nim chwile i też nie zraca na niego uwagi
my mamy karuzlele, ale nie puszczam melodii bo sie ich boi. Leżaczek taki specjalny dla noworodków by sobiem ogla spokojnie leżeć no i mata ale maty jeszcze nie uzywamy z canpolu tą taka zielona zeby dziecko nie mogło wyjsc bardzo fajna ![]()
moja ma obecnie dużo zabawe edukacyjnych i książeczki od zwykłych, pluszowych po te kompielowe
Moje dzieciak uwielbiają klocki
Ja polecam zabawki, które dziecko ciągnie. Kinga tak spacerowała z myszka na sznurku.
u dwulatka w rodzinie hitem była hałasująca drewniana żaba na patyku do pchania
klocki i instrumenty to bardzo lubią dzieci
ojjj mój uwielbiał mate, dzięki niej mogłam coś zrobic w domu a maluszek się zajął
nasz synek uwielbia matę edukacyjną może leżeć godzinę nawet i bawi sie tymi wszystkimi wiszącymi grzechotkami
u nas też hitem w tym okresie była mata edukacyjna
moja córka lubiła kręcące się zabawki na karuzeli
moja zaczyna uwielbiać karuzele
teraz jest całe mnustwo takich rzeczy dla dziecka
moja uwielbiała swoją wisząca na gondoli grzechotką,
Zastanawiam się nad kupnem karuzeli dla mojego maluszka, ale boję się, że nie będzie mu się podobała ta forma zabawy.
karuzela to bardzo fajna zabawka , nie spotkałam sie jeszcze żeby jakiemuś dziecku sie nie podobała