Zabawki wspierające aktywność maluchów od 0 do 3 lat

i bardzo lubiła pchacza teraz go nie potrzebuje bo sama umie chodzić ale często w takiej zabawace jest np telefon i inne guziczki z muzyczką i świecące

synek też miał kolorową karuzelę, chociaż na początku zmieniliśmy mu na jedną dużą pszczółkę żółto-czarną

Chyba kazde dziecko ma swoje karuzele ,a jak nie każde to w wiekszości.

Moja Oliwka czeka na karuzelę od cioci, w zamian teraz patrzy na żyrandol, bardzo to lubi :slight_smile:

u mnie nie było żadnych karuzel i synek przeżył. A na żyrandol lubi sobie do dziś patrzeć zwłaszcza jak żarówki są zapalone

u nas małą bardziej zerandol lubiła niz karuzele

Bardzo fajny artykuł:)
U nas do tej pory sprawdziła się karuzela . Mamy tez hustawke , ale mój synek nie lubi jej . Najbardziej lubi siedzieć na moich kolanach :slight_smile:

Karuzela i bujaczek się sprawdza

moja malutka uwielbia patrzeć na karuzele, uspokaja ją to i zabawki do kąpieli malutka ma 6 miesięcy ale jak usłyszy słowa “ciap ciap” to rozpiera ja radość już wie ze zaraz czeka ją to co kocha czyli kąpiel z zabawkami;)

u nas klocki,książeczki a i jazda na rowerku

nasz ma samochodzik zamiast rowerka jak na razie

Myśle że jeśli chodzi o rowerek to fajnie z początku zakupic taki biegowy.

u nas też klocki i różne kubeczki

fajnie zrobić samemu zabawki np pacynki na rękę:)

Zabawki własnoręcznie robione często dziecku dają wiecej frajdy niż te kupione.

maty są super. dzieci lubią na niej leżeć

na macie do tej pory u nas lubi sie bawic

nasza wczoraj na urodziny dostała mini kosza do grania taki dla maluchów,atrakcją nie było wrzucanie piłek do celu,ale włożenie do kosza małej stópki wywoływało ogromy śmiechu,radochy i czkawki:)

a ja mysle zeby kupic piłeczkowy wulkan, widziałam na youtobie filmik jak chlopczyk sie suer bawi, jedyne co mnie odstrasza to cena

my ostatnio nabyliśmy konika na biegunach macha ogonkiem rży rusza pyskiem ogólnie fajny duzo zabawy i śmiechu