dzieci mają swoje ulubione zabawki
Co do rowerka biegowego - mojej siostrzenicy w ogóle on nie przypadł do gustu - woli normalny rowerek.
My właśnie kupilismy rowerek biegowy, na razie synek drepta na nim, nie jeździ
Ale niedługo powinien się rozkręcić ![]()
Ja córce odrazu kupiłam normalny rowerek. Synek jeszcze za mały na pierwszy rowerek, ale raczej nie będzie to biegowy tylko odrazu normalny rowerek kupię.
moja jak była mała uwielbiałam lezec na macie… Mnie tylko martwi ze w tym artykule nie ma jednej a bardzo waznej informacji na tematlezaczka/bujaczka… Dziecko maksymalnie moze na nim lezec tylko godzine z tego co pamietam dziennie
my mamy też normalny a żałuję bo te biegowe są o wiele lepsze na początek
te rowerki biegowe są strasznie fajne, fajna sprawa dla dziecka
Ja chyba kupie młodemu taki rowerek, wezme uniwersalny kolor i córa pózźniej bedzie jezdzic
Dla mojego leżącego dziecka mata jest po prostu niezastąpiona. Leżaczek i karuzela też non stop w użyciu.
moja corcia matę też uwielbia
Maty są super. Bardzo mi się podobają te z Canpolu, bo są strasznie kolorowe i maja dużo gadżetów do zabawy.
moja 12 letnia córka właśnie w zeszłym m-cu oglądała matę, nie miała jak była mała i strasznie jej się podobają wiszące zabawki, mówi że to dla maluszka musi być super
maty dla maluchów są super
maty są fajne i bardzo pomagaja rozwijać zmysły dziecka takie jak dotyk czy wzrok. Super sprawa
u nas mała maty nie chce złożyc chciaz ma juz rok i 5 miesiecy i 3 dni
maty są wspaniałe dla maluszków są kolorowe i mają dużo zabawek ,mój synek najbardziej lubi elementy szeleszczące i lusterko godzinami może tak leżeć i bawić się
dla mnie dobra mata edukacyjna i różne szeleszcące książeczki to podstawa
Fajne są tez takie drewniane klocki z kolorowymi obrazkami. Można je nawet samemu wykonać.
Oj tyle tego jest że masakra :)) a mój i tak najbardziej lubi bawić się czymś co zabawką się nie nazywa :))
u nas mała zamiast zabawek woli kubek blaszany i łyzeczke i cały dzien moze sie tym bawic