Dzieciakom do super zabawy tak naprawdę niewiele potrzeba.
jest teraz tyle różnych zabawek, że każde dziecko coś ma ulubionego, a kreatywne mamy potrafia cos z niczego zrobić i zabawa równie dobra jest, albo nawet lepsza
ja jak wejde do sklepu to nie wiem co małej mam kupic co jej sie najbardziej spodoba
benasy - na pewno córce każda zabawka nowa się spodoba, a może jak już chcesz kupić to spróbuj iść z nią do sklepu, żeby sama sobie wybrała?
Dziecko jest takie ze czy to nowe czy uzywane a nie miało z tym styczniości to jest bardzo zadowolone. Dzieci bardzo lubia nowości.
Rowerek biegowy i wałek do raczkowania na pewno zakupimy. Reszte mamy i jesteśmy zadowoleni.
taki rowerek to fajna sprawa synek jeszcze nie ma
ja jakoś nie jestem przekonana do rowerku biegowego, ale też nikt ze znajomych nie miał i nie widziałam dzieci na nim
isama pełno dzieci na nich jeździ w parkach. jednak gdy moja corka na niego wsiada to nie ma ochoty na nim jeździć z powodu braku pedałów.
jakos mało jestem przekonana do rowerku biegowego
może 10 lat temu jak córka była mała mało rozpowszechniony był rowerek biegowy, a teraz za bardzo nie rozglądałam się, pewnie jak mi się córka urodzi i pochodzę po parkach to będę zwracała uwagę na ten rowerek i podpytam też rodziców dziecka
widzialam dzieci na takich rowerkach jak syn podrosnie pomyslimy o nim
kupiłam rowerek chrześniakowi - taki z kotem z przodu z parasolką, interaktywny z guzikami do wciskania - powiem Wam, że reakcja malucha bezcenna:) poza tym wszystkie dzieciaki ustawiły się w kolejce, żeby się przejechać. Jeden rowerek, a tyle radości!!![]()
tez chciałam kupic taki rowerek ale moj to jest jeszcze chyba za maalutki … chyba dopiero na przyszłe wakacje
moja córeczka niedługo będzie miała 2 latka, a rowerek to będę miała dla niej taki zwykły… jakoś te biegowe wydają mi się dziwne…
wszystkie zabawki te co na obrazkach chciałabym mieć
zabaweczki fajne ale ich ceny jeszcze bardziej ;p
najlepiej to kupować przez internet bo ceny zdecydowanie niższe
dla malucha maty edukacyjne są bardzo dobre. My mamy rowerek 3-kołowy i córka bardzo lubi na nim jeżdzić.
my mamy na razie mate edukacyjna, karuzele do łóżeczka i pozytywke ktora wyswietla obrazki na suficie