Zabawki wspierające aktywność maluchów od 0 do 3 lat

Strasznie lubimy siedzieć w bujaczku :slight_smile:

a my w kocyku i jezdzic w nim po caym domu lub robic husiu husiu

moja Maja uwielbia mate edukacyjna ciąga na niej wszystko

mnie bardzo interesuje ta mata edukacyjna, widzę żę dzieci interesuje, trzeba będzie zakupić takie coś

moja córeczka miała mate,karuzele a teraz jezdzik po domu. bardzo jestem zadowolona z takich kreatywnych zabawek.
potrafia zająć dzieci na dłuższy czas

chyba każdy niemowlak korzystał z maty :wink: u nas sprawdzała się jeszcze karuzela, ale musiałam na niej co jakiś czas zmieniać zawieszki

Mój synek jest na etapie wciskania do buzi wszystkiego a więc byle by było kolorowe, twarde i bezpieczne…

Super te zabawki

a moja to teraz klocki uwielbia :slight_smile: razem siadamy i budujemy np domki

zabawki do kąpieli - zamerzam zakupić, któraś mam stosuje? lub stosowała?

Nie stosowałam, ale urozmaicają kąpiel to na pewno…

piszczące kaczuszki do wanny, statki i wszelkie pływające zabawki sprawiają maluchom wiele radosci

piłeczki do wanienki i konewka taka malutka zeby sie woda wylewał, najlepsze zabaweczki

moja uwielbia gryzaka teraz :slight_smile:

mój synek jest na etapie gryzaczków, a tych muszę przyznać całe multum. Mamy ich sporo to głównie prezenty a sama tez kupiłam wiele…dużo z nich to też grzechotki…

u mnie Nikolka jest na etapie piłeczek, książeczek i wszystkiego co nadaje się do gryzienia

Mama_Tymka1: my bardzo dużo rzeczy otrzymaliśmy po znajomych, mały ma w czym wybierać, jednak ma swoje ulubione zabawki no i one muszą być każdego dnia w użyciu

nikolka ma swoją ulubioną kostkę bez niej nigdzie się nie ruszamy

w każdym wieku dziecko ma swoje ulubione zabawki - u nas teraz nr jeden są samochodziki

ja na pewno nie bedę kupować tak duzo tych zabawek, raz na jakiś czas,m bo co za duzo to też nie zdrowo.