Zabieranie dzieci na imprezy okolicznościowe -tak czy nie?

@Paulina.K @karolina27034 @asiam1 @MamaMalychStopek dziewczyny ledwo się wakacje skończyły a wy o świętach :rofl::rofl: dajcie jeszcze halloween przeżyć hahaha wy szybsze jesteście niż sklepy :rofl::rofl:

2 polubienia

To samo mialam teraz to napisać, czytasz mi w myślach :smiley::smiley:

2 polubienia

Chciałabym tylko zaznaczyc , ze kolezanka wlasnie wstawila zdjecie ze sklepu w ktorym tez halloween pomineli :rofl:

Z podpisem “serio , dopieo poczatek wrzesnia” , nasi sasiedzi zza granicy w tym roku nas wyprzedzili :rofl:

2 polubienia

Coooo? Gdzie to taki sklep jest hahaha

Meblowy we frankfurcie :sweat_smile: moze oni po prostu chcieli byc pierwsi i bali sie , ze najpierw w radiu puszcza "last chrismas " zanim oni wystawia swiateczne rzeczy . Nie dali sie po prostu zaskoczyc i wylozyli juz we wrzesniu :rofl:

2 polubienia

No taak jeszcze piękna złota jesień przed nami :laughing:
Ciekawe który sklep u nas bedize pierwszy :laughing:

No ciekawe ciekawe.
@asiam1 no przebili wszystko :rofl:

1 polubienie

A zobaczysz jak szybko do tego czasu zleci :smiling_face:
Jeszcze trochę i będzie można prezenty kupować bo później będzie drogo
@asiam1 i właśnie przez takie coś święta już tak nie cieszą :confused:
@karolina27034 ja obstawiam że action będzie pierwszy :grinning:

1 polubienie

Zlecieć to na pewno zleci​:face_holding_back_tears::sweat_smile:

Nie zwróciłam na to uwagi , ale ja mam tak że gorzej śpię

Mi to tam bez różnicy , widzę że maluchowi tak samo :laughing: mąż nie lubi pełni mówi że wtedy ludzis strasznie bije :sweat_smile:

Ja jestem tak zmęczona że zasypiam od razu a mała nie chce póki co spać tylko przy cycu :see_no_evil:

No rozpędziłyśmy się :rofl:
Ja halloween nie obchodzę :slight_smile:

To mój też tak ma czasem , a czasem woli być utulony :sweat_smile: nie przewidzisz chłopa jak chce dziś być usypany :laughing::laughing:

Ja też nie obchodzę :slight_smile: żadnych wystrojów ani nic .
@karolina27034 moja w rozku uwielbia być :face_with_hand_over_mouth:

Ja też nie , tyle co syn sobie wytnie buźki w dyni dla frajdy ale to na tyle

Podobno w akcion juz sa swiateczne rzeczy :rofl: wiec jednak u nas tez juz wjechaly swieta w sklepy
Ja halloween obcjodze co roku , jedynie w tamtym odposcilam , bo mala byla malutka , wiex ograniczylam sie do rozdawania cukierkow w przebraniu i spacjalnie po to pojechalismy na noc do mojej babci , bo do nas niestety dziexi nie przychodza :frowning: mieszkamy przy ruchliwej ulicy .

W tym roku chce robic dynie juz z młodą :heart_eyes:

Ja byłem dzisiaj w action i nie zwróciłem uwagi nawet :see_no_evil:

Nooo moze nie chcieli by ktos ich wyprzedził albo chcieli zeby o nich mowili bo większość sklepów pewnie ma wystrój halloween

Ja się jutro wybieram do Action to wam dam znac jaki jest wystrój :rofl::joy:

@LawiBlue tak na dobrą sprawę to jeszcze jesieni kalendarzowej nie ma :crazy_face::rofl: a do halloween to jeszcze 2 miesiące przecież

No tak lato mamy :rofl::rofl: ale to wy zaczelyscie pisać i świętach :rofl: