Dziewczyny ja na takie przypadki zapomnienia chusteczek polecam takie ręczniki sprasowane. Są mięciutkie i nawet wodą mineralną można namoczyć. Kupiłam ich chyba ze 100 sztuk. Zawsze mam w schowku w samochodzie i w torebce. Niż mi kilka razy tyłek uratowały. W samochodzie też zawsze miałam jednego pampersa w schowku
Ja pamietam.jak jechalismy nad morze corka jadla mm , nadzykowalam sobie wode , mleko itp ale wyszlo ze stalismy w korku, corka wypila wszystko mialam taki stres ze zacznie płakać i byc glodna
a kotek sie nie kończył… na szczęście wytrwalismy ale pierwsze co weszlam do hotelu to robilam jej mleko:see_no_evil:
Nie mieć paczkę chusteczkę zawsze w aucie jedna, jedna w torbie , jedna w wózku itd bo wtedy zawsze coś się ma w kryzysowej sytuacji.
Na szczęście takie rzeczy to można dokupić w Rosmann czy w jakiejś innej drogerii czy supermarkecie.
Tak ale jak jedziesz gdzieś w niedzielę to już problem. Jedynie na stacji benzynowej możesz się zatrzymać a tam chusteczki są jakie są. Jak dziecko ma wrażliwa pupę to masakra. Mnie ratują te ręczniki. Miejsca nie zajmują bo wyglądają jak większa tabtelka a wodę kupi się wszędzie ino każdej porze. Nawet można poprosić ciepłą i dla dziecka wszędzie dadzą
No tak w niedzielę to już inna bajka. Racja, raz że są różne to jeszcze cena jest zawyżona.
A jak się nazywają albo jak wyglądają?
Że też wcześniej nie pomyślałam o takich chusteczkach. A gdzie je kupujesz? Bo jak wpisałam w Google to głównie Ali expres mi pokazuje. Od 5 lat podróżujemy z psami i dla nich nigdy o mokrych chusteczkach nie zapomniałam ![]()
@ewelka8990 ale musiałaś się stresować
synek w aucie śpi wiec o ile się jedzie to nie stresowałaby mnie sytuacja ze mleko się skończyło, ale stanie w korku to już masakra. Od razu by się obudził
Spoko pomysł z tymi chusteczkami, widziałam je jak na tik toku ludzie pokazywali
Wiesz co na allegro ale one różne nazwy mają. Raz recznik raz chusteczka, w tabletce albo skompresowane Tu masz przykładowe. Ja kupowałam już z pół roku temu 50szt i nie mogę tego znaleźć
@SylwiaMK @Mamuska357 @Efektdomi zademonstruje
Ja bardzo polecam bo są mięciutkie i takie bardziej bawełniane ściereczki niż papierowe chusteczki.
No bardzo
jeszcze nie jadla nic poza mlekiem bo tak to dałabym jej cos innego a tak to lipa…![]()
@Karcia wow pierwszy raz takie cos widze ![]()
Ja też się przez przypadek dowiedziałam ![]()
dawno temu zamawiałam coś na allegro i oczywiście brakło mi do darmowej dostawy no więc jak zawsze patrzę co sprzedawca ma w cenie do 10 zł no i miał chyba 30 tych chusteczek więc zamówiłam i teraz już jak mi się kończą to zamawiam znowu. W ogóle jest jeszcze mydło w papierkach jak byście potrzebowały ![]()
![]()
I w ogóle właśnie teraz mi się wyświetla że w Sinsay są te chusteczki nawet nie wiedziałam
O genialnie , zawsze zamawiałam na tenu
Świetne są te chusteczki :o widziałam kiedyś takie w samolocie i całkowicie o nich zapomniałam. Te mydełka w listkach to też fajny bajer ![]()
Też je lubię , na prawdę wszędzie je ze sobą zabieram ![]()
O to jest mega super pomysl . Ja teraz tez wlozylam pampersy do każdego samochodu i po paczce chusteczek
oprócz do smarta bo w nim mala nie jezdzi , chociaz musze zobaczyc , bo kupilam malusia spacerowke i jak wejdzie do bagaznika to i tak powkladam zapasy ![]()
Rewelacja te chusteczki. Gdzieś już widziałam takie i ten efekt ale jakoś nie brałam tego pod uwagę. Ekstra są, muszę się zaopatrzyć chodź rozumiem że on potrzebują wody
Genialne!!! Super sprawa wyjazdowa, samochodowa itp aby zawsze gdzies miec włożone takie kosteczki 🩷🩷
To to samo mam z moją , by się czuła wtedy w raju
Tak musisz namoczyć je wodą. No ale wodę kupi się wszędzie nawet na stacji a z chusteczkami bywa już różnie.
Mąż wracał się do domu po mleko 35 km😔