Mamusie, czy te dziąsła wyglądają jak przy ząbkowaniu? Czy ja już świruje?
Przetwarzanie: IMG20250730081049.jpg…
Mi się nie wyświetla zdjęcie A ile miesięcy ma maluch?
No właśnie widzę , że zdjęcie się nie wyczytało prawie 4 miesiące
Zdjęcia nie można otworzyć , ale dzieci różnie zaczynają ząbkować może to być nawet w 4 miesiącu
Nie ma zdjęcia :(( ja ciągle też sobie zadaje to pytanie
Nie wiem czemu , ale zdjęcie nie chce mi się dodać bobas stan podgorączkowy , słaby apetyt , marudny i wg mnie rozpulchniona dziąsła. I już sama nie wiem
Może wrzuć zdjęcie w komentarzu, bo nie chce się otworzyć i nie zobaczymy, jak to u Was wygląda
No właśnie w komentarzu też się nie chce załadować. Piszę cały czas , że przetwarzanie
Może rozdzielczość zdjęcia jest za duża i dlatego się nie ładuje. Spróbuj je trochę zmniejszyć albo zrobić screen i wrzucić jeszcze raz.
Próbowałam i ze zmniejszonym i ze screenem i też guzik. Nie chcę się załadować
No trudno, będę musiał chyba usunąć temat . Bo przecież bez zdjęcia to jak…
Mojej szwagierce wyszły zęby za 4 miesiące. Mój syn miał za 6, ale mi się wydaje, że długo wcześniej już był przez to marudny
Musisz poczekać aż się wgra do końca. Pod postem jak dodajesz masz takie kółeczko i pokazuje co ile procent się wygrało.
Może to chwilowy błąd internetu. Spróbuj jeszcze raz później, ewentualnie z innego urządzenia, czasem z komputera idzie szybciej niż z telefonu.
A ja już liczyłam że porównam z dziasłami mojej bo od dłuższego czasu się ślini strasznie wszystko do buzi i ostatnio memli językiem jakby coś jej przeszkadzało, wylew śliny ogromny, nie ważne co ważne że w buzi, kiepskie kupy i dziś maruda jedzeniowa
A u mnie synek miał 1 ząbka i w ogóle nie było widać po dziąsłach , poprostu wyszedł i już . Jedyne po czym można poznać że ząbkuje to ślini się na potęgę i kupa jest inna
Ja też nie mogę wyświetlić zdjęcia
U nas zawsze gorączka bardzo wysoką przy ząbkowaniu była
Zdj nie da się włączyć
Dokładnie - zdjęcie się nie wgrało