Ząbkowanie - czy to już?

Tak, wiem, że nie ma zdjęcia. Ale nic z tym nie zrobię bo niestety w żaden sposób nie chce się załadować.

Mi się Zdjęcie nie wyświetliło

Nie da się załadować zdj

Może bardziej uda się w poście wstawić

Mi nieraz nie da sie załadować foty , I musze kilka razy próbować, aż w końcu odpuszczam, ale czy od formatu czy wielkosci zalezy? Hmmm nie wiem , ale jest to denerwujące… :confused:

Pewnie zależy od formatu

Czasami format, a czasami wielkosc.

Ale format jest .jpg to powinno być dobrze

Może zdjęcie jest też za duże tzn chodzi o rozdzielczość.

1 polubienie

Nie widzę fotki nieststy

1 polubienie

Dziewczyny, zerknijcie na komentarze @Mamamamusia @Mamaem, już wszyscy zauważyli, że fotki nie widać, więc nie ma potrzeby tego ciągle powtarzać.

7 polubień

Przeczytałam poprostu główny post i nie schodziłam niżej …

Warto przeczytać całość, zanim się coś napisze. Dzięki temu rozmowa ma większy sens :blush:

8 polubień

Następnym razem też tak zrobię . :+1:

1 polubienie

Super, nie chciałam nic złego napisać :blush: Wtedy łatwiej się wszystkim rozmawia i unika nieporozumień :wink:

2 polubienia

Ale ja jakbyś zauważyła to nie pisałam o tym że zdjęcia nie ma tylko że może jest za duża jego rozdzielczość , czasami mamy ustawione zdjęcia w aparacie na HD i wtedy ta rozdzielczości jest duża i zdjęcia nie da się załadować. Chciałam tylko pomóc na przyszłość dla każdej z nas, a ty tym komentarzem co sugerujesz?

Nie to nie rozdzielczość zdj. Zdjęcie jest maksymalnie zmniejszone i zajmuje tylko trochę ponad 500 kB. Problem musi być gdzie indziej, ale nie wiem gdzie :smirk::laughing:

Ale nie po to tu jesteśmy żeby na siebie naskakiwać tylko żeby się wspierać, radzić, rozmawiać :blush:

2 polubienia

A co do pytania o ząbkowanie to już po problemie, bo ząb jest już na wierzchu :blush:

4 polubienia

O super, ząbki na wierzchu zawsze cieszą. Moja teściowa mówiła,że jest taki zwyczaj, że jak mama pierwsza zobaczy ząbek to tata jej kupuje prezent, a jak tata to mama tacie :crazy_face:

1 polubienie

To dawaj kolejne foto :white_heart::tooth::grin::grin::grin::grin: