Tak, wiem, że nie ma zdjęcia. Ale nic z tym nie zrobię bo niestety w żaden sposób nie chce się załadować.
Mi się Zdjęcie nie wyświetliło
Nie da się załadować zdj
Może bardziej uda się w poście wstawić
Mi nieraz nie da sie załadować foty , I musze kilka razy próbować, aż w końcu odpuszczam, ale czy od formatu czy wielkosci zalezy? Hmmm nie wiem , ale jest to denerwujące…
Pewnie zależy od formatu
Czasami format, a czasami wielkosc.
Ale format jest .jpg to powinno być dobrze
Może zdjęcie jest też za duże tzn chodzi o rozdzielczość.
Nie widzę fotki nieststy
Dziewczyny, zerknijcie na komentarze @Mamamamusia @Mamaem, już wszyscy zauważyli, że fotki nie widać, więc nie ma potrzeby tego ciągle powtarzać.
Przeczytałam poprostu główny post i nie schodziłam niżej …
Warto przeczytać całość, zanim się coś napisze. Dzięki temu rozmowa ma większy sens
Następnym razem też tak zrobię .
Super, nie chciałam nic złego napisać Wtedy łatwiej się wszystkim rozmawia i unika nieporozumień
Ale ja jakbyś zauważyła to nie pisałam o tym że zdjęcia nie ma tylko że może jest za duża jego rozdzielczość , czasami mamy ustawione zdjęcia w aparacie na HD i wtedy ta rozdzielczości jest duża i zdjęcia nie da się załadować. Chciałam tylko pomóc na przyszłość dla każdej z nas, a ty tym komentarzem co sugerujesz?
Nie to nie rozdzielczość zdj. Zdjęcie jest maksymalnie zmniejszone i zajmuje tylko trochę ponad 500 kB. Problem musi być gdzie indziej, ale nie wiem gdzie
Ale nie po to tu jesteśmy żeby na siebie naskakiwać tylko żeby się wspierać, radzić, rozmawiać
A co do pytania o ząbkowanie to już po problemie, bo ząb jest już na wierzchu
O super, ząbki na wierzchu zawsze cieszą. Moja teściowa mówiła,że jest taki zwyczaj, że jak mama pierwsza zobaczy ząbek to tata jej kupuje prezent, a jak tata to mama tacie
To dawaj kolejne foto