Oooo cudny pomysł ,nie znam a szkoda
@MamaSloneczka ciężko zrobić, bo jęzorkiem zasłania
Najlepiej robić jak dziecko się śmieje, tylko wtedy często my też się śmiejemy, i taka trzęsącą się ręką to średnie te foty wychodzą
No właśnie jak się śmieje to ciężko złapać też ostrość zdjęcia
Dokladnie. Nie ma co tutaj innych wyliczac i wskazywac palcem. Lepiej napisac ogolnie, ze sprawa juz wyjasniona i zejsc z tematu. Ja powiem szczerze, ze zanim odnalazlam sie na forum po tak dlugiej przerwie to tez popelnilam parę gaf. Ja na przyklad widzę, ze dziewczyny często nadpisują swoje komentarze, co w regulaminie z tego co pamietam, jest napisane by tego nie robic. Lepiej wczesniej przemyslec swoj komentarz i zawrzeć wszystko w jednym komentarzu. Ale zeby teraz wynajdywac dziewczyny, ktorym sie to przytrafia to nie ma co… moze dziewczyny są nowe i nie wiedza, ze takie praktyki są niewskazane. Dlatego dziewczyny, nie nadpisujcie swoich komentarzy
Zamiast nadpisywać można skorzystać po prostu z opcji edycji
Otóż to ale niektórym chyba chodzi o to żeby napisać jak najwięcej komentarzy, bo myślą, że jak są tak aktywni to dobrze
Jak długo masz konto na Canpol? Bo tutaj teraz wprowadzili różne poziomy i nowi użytkownicy nie mają dostępnych wszystkich opcji. Może być tak, że masz zablokowaną możliwość dodawania zdjęć i dopiero jak dodasz kilka postów i odpowiedzi do wątków to będziesz mogła dodać zdjęcia do postu.
A co do ząbkowania, to zdarza się że już właśnie w 4 miesiącu pojawiają się ząbki. Mój już w takim wieku zaczął delikatnie marudzić, coś mu tam przeszkadzało, ale ostatecznie ząbek pojawił się u niego dopiero w wieku 9 miesięcy. Nie ma więc reguły, bo ząbkowanie u każdego dziecka wygląda inaczej.
Niestety też nie widzę zdjęcia. U nas 1 ząbek był w okolicy pół roku. Dużo wcześniej pojawiało się już ślinienie
No mam konto od niedawna , to być może , że dlatego nie mogę dodać zdjęcia
Jest też możliwość edytowania komentarzy , czasem tak robię bo coś napisze i zaraz muszę dopisać
Spróbuj dodać za jakiś czas