Ooo , ja jadłam 2 razy ale jakoś wolę mięso z kurczaczka ![]()
@Magdallenka0897
To jak mój mąż - zawsze mnie prosi żeby zamawia te dziwactwa ale bez oczu, żeby nie patrzały na niego ![]()
![]()
![]()
Ja uwielbiam ale to musi mieć ten klimat śródziemnomorski
Ja też jestem team kurczak ![]()
![]()
![]()
Taaak ! Ten zapach się roznosi po całym domu ![]()
Na początku ciąży nie dałam rady nic zjeść , jedyne o co prosiłam męża to żeby jechać na frytki do kfc z dużo ilością soli ![]()
Jesteś nowa to ci podpowiem , żeby nie odpisywać w kilku wiadomościach osobno, tylko moznesz kogoś oznaczyć @ ![]()
Ja kiedyś smakowałam nie było najgorsze, ale to jak ktoś poda bo ja nie potrafię przyrządzić
Hahha o tak mój tata czesto je czosnek i jak z nim jeździłam samochodem musiałam otwierać okno bo nie mogłam wytrzymać ![]()
![]()
To jest właśnie straszny smród dla mnie. Już taki przetrawiony mnie denerwuje. Mój mąż czasem po moich ogórkach pachnie nim chodz go nie je
Ojeny , jak ktoś je czosnek to powinien wtedy sam przebywać ![]()
Hahah dokładnie ale najlepsze jest to że sami nie czujemy tego u siebie i ci co zjedli też nie czują.
Nawet jak się zje bagietke czosnkową którą uwielbiamy z córką ![]()
![]()
Tak samemu się czuję takiego paskudnego zapachu. No czosnek to zdradliwe warzywo
Ale jakie dobre dla organizmu
Dobre, ja robię sobie mikstury właśnie z czosnku, imbiru, miodu i cytryny
Najgorzej jak się zje i zapomni się o jakimś spotkaniu ![]()
![]()
Hahah a no właśnie i wiele osób bierze gumę orbit na zabicie zapachu a często ta guma potęguje smród czosnku ![]()
I ja właśnie tak robię i zawsze mam wrażenie że jest gorzej ![]()
a uwielbiam czosnek
Jeejku, ja na razie nie mam zachcianek, chociaż ostatnio codziennie jem lody… nigdy nie przepadałam jakoś bardzo za nimi, max 3 na sezon, a teraz codziennie wsuwam. ![]()
U mnie też lody non stop ![]()