Ja na lody nie mogę patrzeć
ale łącze tak smaki zjem coś słodkiego a za chwilę coś słonego kwaśnego mięsnego ![]()
![]()
Jeju ja miałam mega podobnie , ogólnie to po ciążach an lody już nie patrzę wcale haha
Też bym chciała jeść lody, zazdroszczę. Ja jem tylko w niedzielę , nagroda po całym tygodniu ![]()
A ja mam większą chce na lody i je kupuje po porodzie. Wcześniej mogły dla mnie nie istnieć
Ja w tym roku jakoś nie mam chęci na lody, może dlatego że nie ma jeszcze ciepła aż takiego . Może bardziej latem ![]()
Ja też kiedyś nie jadłam w zimie a teraz nie ma to znaczenia jak mam ochotę to idę i kupuje a przy KP mam większą ochotę na słodkie i kupuje Liona albo oreo ![]()
Mi znowu wrocily smaki na lody itp. Ale pamoetam jak za „mlodych” lat, taki chlopak wzial mnie na lody taki wielki puchar lodowy z bita smietana, sosami, owocami, no wszystko tam bylo. Zaczelam to jesc i tak sie meczylam, tak mi sie zrobilo slabo, niedobrze no wszytsko na raz! Od tego incydentu przez mega dlugi okres czasu nie tknełam slodyczy.
Chyba czas wybrac sie na wielki puchar z lodami ![]()
![]()
Ja też bardzo lubię te włoskie , prawdziwe włoskie
Jejku chciałabym jak Ty ![]()
na mnie to nie działa ![]()
A jadlyscie kiedyś lody wegańskie? Nam wczoraj pani przyniosła takie robione przez siebie jedne były na bazie dyni, drugie na konopiach powiem wam że kurcze smaczne to. Jak koleżanka się dowiedziała że są lody z dyni to od razu powiedziała że bleeee a okazało się że są naprawdę smaczne
Ja lody uwielbiam a zwłaszcza z lodziarni Bosko
o jej obłed
w zeszłym roku bardzo polubiłam Mochi i tez często po nie sięgam.
@Karcia jadłam lody weganskie bo moja psiapsi mleka nie mogła to czesto na takie wychodziłyśmy i to dużo zależy od miejsca ale niektóre to są przepyszne i lepsze od normalnych.
Na pewno są dobre. Przecież samemu się takie też robi poprzez zamrożony sorbet
Tak jadłam ! Bardzo intensywne w smaku a jakie dobre ![]()
Jadłam w good lood , zjadłam bo zjadłam ale zostanę przy mlecznych tradycyjnych ![]()
Tak jak najbardziej. Uwielbiam kokosowe i vege czekoladę. W Grycanie często są dostępne
@magdap_96 bosko powstało w Lublinie. Mają fajne lody
O nawet nie wiedziałam że Grycan ma vege lody
Wiem wiem ale te z Lublina rożnią się smakiem od franczyzy w Trójmieście. Trojmiasto w mojej ocenie wypada lepiej.
Naprawdę nie miałam pojęcia to kusisz muszę porównać w najbliższym czasie
Ja sobie sama smaka narobiłam na te lody ![]()
![]()