Zachcianki – najdziwniejsze połączenia smaków

O mniam mniam z kawą zbożową bym je teraz wciągła :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

@MamaSloneczka
Całe mieszkanie pachnie - a one jeszcze gorące :sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Na pewno :hugs::hugs: a z poziomkami robiłaś kiedyś :wink: ?

@MamaSloneczka
No baaa - ale to towar bardzo deficytowy :frowning:
Uwielbiam też z malinkami, borówkami i śliwkami :heart:
Koniecznie z dużą ilością kruszonki!

No i oczywiście klasyczek - jagodzianki :blueberries:

1 polubienie

Ooo tak jagodzianki mniam :blueberries::blueberries::blueberries: u nas w lokalnym sklepie są super smaczne jagodzianki , mają dużo wnętrza i sa na bogato ze tak powiem :slight_smile:

1 polubienie

@MamaSloneczka
Mega bosko, bo u mnie w piekarniach to taki dzemix zamiast owocków :sweat_smile: Za to w kawiarniach to na wypasie zawsze dają :blueberries::heart:

1 polubienie

Oo to to biorąc od nich drożdżówki to czuję się jak w kawiarni :slight_smile: i dostawy mają do sklepu we wtorki i piątki :blush::blush:

1 polubienie

Oooo u mnie mam dziś piekła bułeczki z serkiem białym i borówkami. Uwielbiam z kawką :yum:

1 polubienie

@Karcia
Oo też mniami 🩷🫐

A ja widziałam fajny przepis na własne lody

1 polubienie

@chloria narobiłaś mi ochoty :smiling_face_with_three_hearts: a jagodzianki to już w ogóle magia :smiling_face_with_three_hearts:

@AnetteSo fajnie wyglada ten przepis

1 polubienie

No właśnie jak ja popatrzyłam na tą rolkę i później popatrzyłam na ten opis mówię sama będę próbowała

1 polubienie

Oo proszę fajny przepis , w sumie wydają się całkiem łatwe do zrobienia. Jak któraś zrobi dajcie znać .

2 polubienia

@chloria ale robisz nam smaka! :star_struck: Jesteś mistrzynią w kuchni, ciągle jakies pyszności przygotujesz :smiley::smiley::star_struck:

1 polubienie

O kurcze :heart_eyes: jezyk to mi do tylka uciekl :see_no_evil::drooling_face::drooling_face::drooling_face:

1 polubienie

trzeba spróbować.
idealne na tą pogodę

1 polubienie

Zastanawiam się jak by smakowały lody jakby jeszcze do nich dodać serek mascarpone :upside_down_face:

1 polubienie

To samo pomyślałam, dzisiaj chcę kupić składniki i spróbować. Tylko nie jagody a maliny

1 polubienie

@AnetteSo
O mega przepis - aż smaka mi narobiłaś :drooling_face::yum:

A robiłyście kiedyś lody z serka wiejskiego i daktylami? Wychodzi smak słonego karmelu :yum::heart:

Naprawdę. Kusisz. No właśnie ja próbuję zrobić z tego przepisu co dałam na górze. Tyle że z truskawkami

1 polubienie