No wlansie , my całe dnie lataliśmy po lesie , jakieś podchody , zabawy itd a teraz strach . I na jagody chodziłam a teraz bym się na prawdę bała
Bo tak jak pisałam dzwonka mi nie podali wisiał za daleko ,a ja dopiero po cc ruszać się nie mogłam , szukałam go kolo siebie bo zawsze dają koło ręki tym razem nie dostałam .
Te normalne zawsze dawałam do bułeczek, po pizzy czy foccaci daje w proszku. Ale wydaje mi się że z tych w proszku też będzie ok
Ja wlasnie wszyatko robie ze swiezych kiedyś niemialam i zrobiłam w proszku i nie wyrosło ![]()
Ja też przeważnie robię wszystko na świeżych drożdżach ale mam w zapasie sypkie w razie gdyby mnie na coś naszło a bym nie miała świeżych ![]()
Znowu robicie ochotę ! ![]()
![]()
![]()
Chcesz zobaczyć przepis jaki mnie dziś skusił na tiktoku rozkosznego ![]()
![]()
Taak poproszę ![]()
![]()
podsyłaj jak widzisz jakieś dobrocie ![]()
![]()
A tu jego cały przepis Retro torcik truskawkowy - Rozkoszny
A tu pogodzianki !!
A tu cały przepis
Oj kusisz , akurat mam truskawki w domu .
Ja bym taki zrobiła z borówkami jak mi podrosną na krzaczkach ![]()
Aż żałuję , że to obejrzałam
no teraz mam mega ochotę ![]()
![]()
pychotka .
A byłaś sama na sali?
Ja też robię na świeżych drożdżach (głównie chleb) ale ostatnio też kupiłam instant na próbę.
A u mnie dziś teściowa upiekła drożdżowe ciasto z jabłkiem
i kruszona. Pysznie pachnie…. Jeszcze nie próbowałam
Uuu jagodzianki ? ![]()
u mnie piekarnia zamknięta bo zaczęli urlop
w piątek jedziemy do teściowej to liczę że po drodze kupię jakieś dobre drożdżówki ![]()
No pewno
a Wy tam w Makowie Macie takie prawdziwe oscypki ? Chodzą za mna od dłuższego czasu ![]()
Jest taki chłopak co występował w big brother i on ma tak genialne oscypki takie świeżutkie ![]()
ale nie mam do niego kontaktu haha czasem jak są jarmarki to wtedy się z nimi pojawia ale szybko znikają ![]()
bardziej w rejony Zawoi i babiej góry się trzeba udać po oscypki ![]()
Do Zawoi czesto jeździlam
lata temu była tam dyskoteka tak się w dół szło , na której byłam x2, też raz specjalnie jechałam do Zawoi na pierogi ale szału nie zrobiły na mnie. Styrnol i Kolibe mam w sercu do dziś ![]()