Zachcianki – najdziwniejsze połączenia smaków

Ja z Zawoii kojarzę tylko męża :laughing::laughing: jakoś rzadko tam spacerowaliśmy , raz byłam na babiej i raz wyjechałam kolejką na mosorny groń :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: trochę wstyd

Mój mąż zamówił ostatnio te nitki (korbaczyki) właśnie u chłopa który dowozi z Zakopanego :grin: są mega pyszne ……

2 polubienia

Też robiłam jagodzianki z jego przepisu, pyszotka :star_struck::star_struck: ale rok temu to już było! :sweat_smile: Choć fotkę mam nadal :stuck_out_tongue_winking_eye:
@ewelka8990 polecam :heart:

7 polubień

Wygladaja pysznie :wink: czekam na jagody i bede robic :blush:

1 polubienie

Ja najbardziej Wam zazdroszczę że macie czas piec :heart_eyes: wygląda genialnie! Nie robisz może takich z wysyłką :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:?

1 polubienie

Ooo to by było dobre jestem chetna jak cos :see_no_evil::see_no_evil::blush:

Ale wyglądają mega dobrze :heart_eyes::face_holding_back_tears: ja czekam na leśne jagody :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:

1 polubienie

Kocham naleśniki z jagodami i śmietana ! :star_struck::star_struck:

Ja nigdy nie robiłam jagodzianek ale kurczę może warto spróbować.

@Mamii twoje wyglądaj pysznie

1 polubienie

Ja kiedyś robiłam je z tego przepisu :face_with_peeking_eye:

2 polubienia

Ale bym zrobiła :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Ale uziemiona jestem przez nogę :cry::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Oooo tak :slight_smile:

Kocham je tak samo :slight_smile:

@chloria a Jak Ty się czujesz z tą nóżką? Pobolewa ? Jak Ty bidoku do przychodni pojdziesz :frowning:

1 polubienie

Moj instagram :rofl::rofl::rofl:

5 polubień

Mam podobnie tyle że na tik toku :laughing::laughing:

To znak ze trzeba robic :wink:

2 polubienia

Całe szczęście kontrolę w poradni i lekarza mam jednego dnia (17.07 w piątek) - od jednego do drugiego pojadę :crossed_fingers:t3:Tylko na badanie krwi muszę w przyszłym tygodniu podjechać :drop_of_blood:Całe szczęście mój mąż ma pracę zdalna na 2 tygodnie, więc mam opiekuna :heart:

A noga no boli, jednego dnia bardziej, innego mniej - ale myślę że to dlatego że się zrasta :crossed_fingers:t3::face_with_peeking_eye::heart:

1 polubienie

Mąż w domu to duże ułatwienie, super że jest. Ja tak ubolewam że mój nie może zdalnie :frowning:

1 polubienie

Kiszki marsza mi grają kurczę nie miałby kto mi takiej dowieźć :laughing::laughing::laughing:

@ewelka8990 to mój Instagram jest z polecajek miejsc dla dzieci jakiś sal zabaw i nie tylko :laughing::laughing::laughing:

1 polubienie

Ciężko mi by było bez niego - głupie skorzystanie z toalety czy przeniesienie sobie śniadania do salonu jest mega wyzwaniem :frowning:

A gdzie tam ogarnięcie domu, pranie, zakupy itd… :frowning:

1 polubienie

Współczuję i obyś szybko wróciła do formy. Ale póki co korzystaj z braku możliwości sprzątania ;p i odpoczywaj !!!

1 polubienie