Zachcianki – najdziwniejsze połączenia smaków

A jak się czujesz? Jak noga?

1 polubienie

@Mamuska357
Psychicznie dobrze - cały czas mam nadzieję że to jednak skręcenie i za 1,5 tygodnia będę bez gipsu :crossed_fingers:t3: Myślałam, że dużo gorzej zniosę to - ale bardzo mocne oparcie mam w mężu, który ogarnia życie za nas 2 (no prawie 3) 🩷

A noga jednego dnia bardziej boli, innego mniej - ale pewnie to wynika z tego że żadnych środków przeciwbólowych nie mogę brać :frowning:

1 polubienie

Najważniejsze , że masz oparcie w mężu . Jakoś musisz dać radę , najgorzej że nawet nic przeciwbólowego nie możesz wziąć . Jesteś silna , jakoś to przetrwasz .

1 polubienie

No to super. Najważniejsze że twoja druga powłoka cię tak mocno wspiera :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Właśnie jedzie odebrać fotelik i wózek dla naszej baby girl :cherry_blossom:🩷

2 polubienia

Uuu na jaki się zdecydowałaś? Pokaż jak będzie w pełnej okazałości

1 polubienie

@karolina27034
Fotelik - Pixel 3 z bazą Avionaut IQ Orbit – kolor Beige. Widzieliśmy na żywo w całości i super wyglądał kolorek :slight_smile:
A wózek - Roan Wózek wielofunkcyjny 2w1 IvI 2.0 Vintage Collection - kolor Almond Sugar. Tutaj znów jeździliśmy wózkiem, a kolor wybierany był z próbnika, więc jestem ciekawa efektu w całości :slight_smile:

Poprosiłam męża żeby zrobił zdjęcie zamontowanego już fotelika, a w domu zrobię zdjęcie wózka jak zmontujemy go :slight_smile:

Zdjęcia podglądowe dołączam, bo na żywo inaczej te kolorki wyglądają :sweat_smile:

4 polubienia

Piękny zestaw :smiling_face_with_three_hearts: kocham beże w wyprawce :heart:

@karolina27034 Ty to nam narobisz ochoty ! Zjadłabym jabłecznik !! :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

I do pieca :blush::blush::blush:

4 polubienia

Poproszę też efekt finalny, aby jeszcze bardziej mi ślinka ciekła :joy::sweat_smile::sweat_smile::face_with_peeking_eye::pregnant_woman:t3:

Prosze :see_no_evil::smiling_face_with_three_hearts:

5 polubień

Nooo @ewelka8990 OMG :heart_eyes:
Chętnie bym takie zjadła 🩷🫐

Ooo jaki piękny :heart_eyes::face_holding_back_tears: to już montujecie fotelik do samochodu?
@ewelka8990 oranyyyy jakie piękne Ci wyszły :heart_eyes::drooling_face::drooling_face: a do tego tyle farszu mało kruszonki idealne :no_mouth:

Dziekuje robilam pierwszy raz :wink: ale pyszne sa :heavy_heart_exclamation::heavy_heart_exclamation:

1 polubienie

I jeszcze jakie ładne zdjęcie strzeliłaś :heart_eyes: masz jakiegoś ebooka ?

@karolina27034
Od razu sklep montuje do samochodu i ustawia prawidło i pokazuje też jak obsługiwać i montować do innego :slight_smile:
Wózek jescze w kartonach - jutro mąż będzie składał :slight_smile:

2 polubienia

Fota iście instagramowa :star_struck::star_struck::star_struck: mniam mniam :heart_eyes:

1 polubienie

Mam właśnie w sklepie mówili że jak bobas już będzie to żeby mąż podjechał to w sklepie mu zamontują tak jak trzeba , tyle że ten sklep jest jakaś ponad godzinę od nas to nie bardzo pojedzie :sweat_smile: może w przyszłym tygodniu zamontujemy chociaż baze żeby się chłopaczyna nie stresował sam :laughing:
Ale ładny kolorek wybrałaś :face_holding_back_tears::heart_eyes: też taki chciałam jasny ale mieli tylko dwa kolory na stanie i wzięliśmy szary :smiling_face_with_tear: nie chciało nam się zamawiać i jechać innym razem po niego

Ojjj to faktycznie kawałek :face_with_peeking_eye:
My 15 minut mamy do tego sklepu. I trzeba przyznać jest bardzo dobrze zaopatrzony - w sumie tylko wózki są na zamówienie jak jakieś inne kolory się chce :slight_smile: Dziś jeszcze mąż dokupił kolejną bazę do drugiego samochodu, żeby później nie trzeba było przekładać jej z jednego do drugiego :slight_smile:

2 polubienia

Oo to też wygodne, my na początku jak mąż będzie w domu to będziemy korzystać z jego samochodu a później się zobaczy