A jak się czujesz? Jak noga?
@Mamuska357
Psychicznie dobrze - cały czas mam nadzieję że to jednak skręcenie i za 1,5 tygodnia będę bez gipsu
Myślałam, że dużo gorzej zniosę to - ale bardzo mocne oparcie mam w mężu, który ogarnia życie za nas 2 (no prawie 3) 🩷
A noga jednego dnia bardziej boli, innego mniej - ale pewnie to wynika z tego że żadnych środków przeciwbólowych nie mogę brać ![]()
Najważniejsze , że masz oparcie w mężu . Jakoś musisz dać radę , najgorzej że nawet nic przeciwbólowego nie możesz wziąć . Jesteś silna , jakoś to przetrwasz .
No to super. Najważniejsze że twoja druga powłoka cię tak mocno wspiera ![]()
Właśnie jedzie odebrać fotelik i wózek dla naszej baby girl
🩷
Uuu na jaki się zdecydowałaś? Pokaż jak będzie w pełnej okazałości
@karolina27034
Fotelik - Pixel 3 z bazą Avionaut IQ Orbit – kolor Beige. Widzieliśmy na żywo w całości i super wyglądał kolorek ![]()
A wózek - Roan Wózek wielofunkcyjny 2w1 IvI 2.0 Vintage Collection - kolor Almond Sugar. Tutaj znów jeździliśmy wózkiem, a kolor wybierany był z próbnika, więc jestem ciekawa efektu w całości ![]()
Poprosiłam męża żeby zrobił zdjęcie zamontowanego już fotelika, a w domu zrobię zdjęcie wózka jak zmontujemy go ![]()
Zdjęcia podglądowe dołączam, bo na żywo inaczej te kolorki wyglądają ![]()
Piękny zestaw
kocham beże w wyprawce ![]()
@karolina27034 Ty to nam narobisz ochoty ! Zjadłabym jabłecznik !! ![]()
Poproszę też efekt finalny, aby jeszcze bardziej mi ślinka ciekła ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nooo @ewelka8990 OMG ![]()
Chętnie bym takie zjadła 🩷🫐
Ooo jaki piękny ![]()
to już montujecie fotelik do samochodu?
@ewelka8990 oranyyyy jakie piękne Ci wyszły ![]()
![]()
a do tego tyle farszu mało kruszonki idealne ![]()
Dziekuje robilam pierwszy raz
ale pyszne sa ![]()
![]()
I jeszcze jakie ładne zdjęcie strzeliłaś
masz jakiegoś ebooka ?
@karolina27034
Od razu sklep montuje do samochodu i ustawia prawidło i pokazuje też jak obsługiwać i montować do innego ![]()
Wózek jescze w kartonach - jutro mąż będzie składał ![]()
Fota iście instagramowa ![]()
![]()
mniam mniam ![]()
Mam właśnie w sklepie mówili że jak bobas już będzie to żeby mąż podjechał to w sklepie mu zamontują tak jak trzeba , tyle że ten sklep jest jakaś ponad godzinę od nas to nie bardzo pojedzie
może w przyszłym tygodniu zamontujemy chociaż baze żeby się chłopaczyna nie stresował sam ![]()
Ale ładny kolorek wybrałaś ![]()
też taki chciałam jasny ale mieli tylko dwa kolory na stanie i wzięliśmy szary
nie chciało nam się zamawiać i jechać innym razem po niego
Ojjj to faktycznie kawałek ![]()
My 15 minut mamy do tego sklepu. I trzeba przyznać jest bardzo dobrze zaopatrzony - w sumie tylko wózki są na zamówienie jak jakieś inne kolory się chce
Dziś jeszcze mąż dokupił kolejną bazę do drugiego samochodu, żeby później nie trzeba było przekładać jej z jednego do drugiego ![]()
Oo to też wygodne, my na początku jak mąż będzie w domu to będziemy korzystać z jego samochodu a później się zobaczy