Ale piękny fotelik i jak się pięknie wkomponował we wnętrze auta ![]()
![]()
@ewelka8990 no Jagodziński sztos…… aż mi ślinka pociekła
@karolina27034 szary też spoko bo się będzie mniej brudził ![]()
Ale piękny fotelik i jak się pięknie wkomponował we wnętrze auta ![]()
![]()
@ewelka8990 no Jagodziński sztos…… aż mi ślinka pociekła
@karolina27034 szary też spoko bo się będzie mniej brudził ![]()
Do chłopca pasuje ![]()
![]()
My też mamy szary przy synku ![]()
@Mamuska357 no to fajnie się złożyło ![]()
W sobotę mamy w planach przenieść już łóżeczko do sypialni i zerknąć na ten fotelik bo nie umiem go używać ![]()
Pani w sklepie pokazywała co i jak ale to już było w maju ![]()
![]()
To my łóżeczko złożone i już z materacykiem stoi 🩷 W komodzie miałam też poukładane, ale jak zaczął mąż wyciągać rzeczy żeby mi pomóc w pakowaniu to misz masz się zrobił ![]()
U mnie wszystko w „magazynie” ale komodę i szafę już mam ogarnięta
wiec z ubrankami jestem w dobrej sytuacji ![]()
Chciał pomóc ;(
Dzieki
kolezanka mi napisala ze jak z ksiazki kucharskiej ![]()
![]()
Hahaha może i bym mogła robić z wysyłką ![]()
ale teraz przy dzidziusiu to mi nie po drodze z pieczeniem…
to jest fotka z zeszłego roku ![]()
W tym roku chyba nie dam rady zrobić jagodzianek… Ale na pewno zjem jakąś pyszną z piekarni ![]()
![]()
@ewelka8990 hahaha
i jak tu nie mieć chęci na jagodzianki jak gdzie nie spojrzysz a to takie fotki się przewijają ![]()
wszystkie znaki na niebie kuszą Cię na jagodziankę ![]()
Ulala! Jakie piękne Ci wyszły! ![]()
![]()
![]()
Przez te kuszenia zrobiłam się Głodna ![]()
Muszę koniecznie jeszcze jakąś w tym roku upolować, jagodzianki to życie ![]()
Fotelik wygląda na dość masywny i ciężki. Ale to tylko chyba takie mylne wrażenie nie?
@AnetteSo
To mylne wrażenie - fotelik który wybraliśmy to Avionaut Pixel 3 waży mniej niż 2,5 kg - to jeden z najlżejszych fotelików samochodowych dla niemowląt.
Ciągle żałuję , że go nie wybraliśmy tylko tego ciężkiego cybexa , którego ledwo podnoszę . A co dopiero jak córka będzie więcej ważyć ![]()
Też mam cybexa i bardzo się cieszę że tylko kawałek muszę go przenosić ![]()
Ale położna w szpitalu pokazała nam jak wygodniej nieść łupinę z dzieckiem:
A ja z kruszonką mam drożdżowe z jabłkiem i serem. Teściowa upiekła pół na pół
Jak wybieraliśmy fotelik to sprzedawcy przynieśli nam z różnych marek żebyśmy sobie wypróbowali + dodatkowo mieli lalkę o wadze 5kg żeby realnie obciążyła go. I kurcze przy niektórych modelach ciężko mi było unieść sam foteli, a gdzie tam z włożonym „sztucznym dzieckiem” ![]()
![]()
@Mamuska357
Noo zjadłabym bardzo ![]()
![]()
Albo taką strucle z serem białym i żurawiną ![]()
Ja mam maxi cosi i też nie jest za lekki chyba że ja mam mało siły
ale wczoraj niosłam syna do auta w nim to tak ciężkawo ![]()
Pamiętam też że pokazano nam fotelik z którego wyciąga się środek i ma uchwyty do noszenia - ale i tak sama ta wkładka była cięższa niż cały avionaut ![]()
![]()
To miałaś tak profesjonalnie dobierany fotelik
ja mam wrażenie że nasz jest dość ciężki bo waży ponad 4 kg ![]()
Jak wybieraliśmy to było 6 różnych modeli z bazą i tylko jeden pasował do naszego samochodu przez to że mamy fotele jakieś takie pod kątem
na przestrzeni czasu żałuję że nie pojeździliśmy po innych sklepach, jestem tak podatna na wszystko , nie dało się też przegadać pan od razu to tamto ty gratis i kupiliśmy haha
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.