Zachcianki – najdziwniejsze połączenia smaków

Ale piękny fotelik i jak się pięknie wkomponował we wnętrze auta :star_struck::blush:

@ewelka8990 no Jagodziński sztos…… aż mi ślinka pociekła

@karolina27034 szary też spoko bo się będzie mniej brudził :smiling_face:

1 polubienie

Do chłopca pasuje :sweat_smile::laughing:

1 polubienie

My też mamy szary przy synku :grin:

1 polubienie

@Mamuska357 no to fajnie się złożyło :face_holding_back_tears:

W sobotę mamy w planach przenieść już łóżeczko do sypialni i zerknąć na ten fotelik bo nie umiem go używać :laughing::laughing: Pani w sklepie pokazywała co i jak ale to już było w maju :smiling_face_with_tear::laughing:

To my łóżeczko złożone i już z materacykiem stoi 🩷 W komodzie miałam też poukładane, ale jak zaczął mąż wyciągać rzeczy żeby mi pomóc w pakowaniu to misz masz się zrobił :face_with_peeking_eye:

U mnie wszystko w „magazynie” ale komodę i szafę już mam ogarnięta :laughing: wiec z ubrankami jestem w dobrej sytuacji :innocent:
Chciał pomóc ;(

1 polubienie

Dzieki :wink: kolezanka mi napisala ze jak z ksiazki kucharskiej :see_no_evil::smiley:

Hahaha może i bym mogła robić z wysyłką :sweat_smile:
ale teraz przy dzidziusiu to mi nie po drodze z pieczeniem… :face_holding_back_tears: to jest fotka z zeszłego roku :face_holding_back_tears:
W tym roku chyba nie dam rady zrobić jagodzianek… Ale na pewno zjem jakąś pyszną z piekarni :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

@ewelka8990 hahaha :sweat_smile: i jak tu nie mieć chęci na jagodzianki jak gdzie nie spojrzysz a to takie fotki się przewijają :stuck_out_tongue_winking_eye::rofl: wszystkie znaki na niebie kuszą Cię na jagodziankę :sweat_smile:
Ulala! Jakie piękne Ci wyszły! :star_struck::star_struck::star_struck:

2 polubienia

Przez te kuszenia zrobiłam się Głodna :laughing:

1 polubienie

Muszę koniecznie jeszcze jakąś w tym roku upolować, jagodzianki to życie :see_no_evil:

1 polubienie

Fotelik wygląda na dość masywny i ciężki. Ale to tylko chyba takie mylne wrażenie nie?

@AnetteSo
To mylne wrażenie - fotelik który wybraliśmy to Avionaut Pixel 3 waży mniej niż 2,5 kg - to jeden z najlżejszych fotelików samochodowych dla niemowląt.

3 polubienia

Ciągle żałuję , że go nie wybraliśmy tylko tego ciężkiego cybexa , którego ledwo podnoszę . A co dopiero jak córka będzie więcej ważyć :woman_facepalming:

1 polubienie

Też mam cybexa i bardzo się cieszę że tylko kawałek muszę go przenosić :smiley:
Ale położna w szpitalu pokazała nam jak wygodniej nieść łupinę z dzieckiem:

I niosąc w ten sposób jest trochę lżej :slight_smile:

2 polubienia

A ja z kruszonką mam drożdżowe z jabłkiem i serem. Teściowa upiekła pół na pół

@Redax33 @SylwiaMK

Jak wybieraliśmy fotelik to sprzedawcy przynieśli nam z różnych marek żebyśmy sobie wypróbowali + dodatkowo mieli lalkę o wadze 5kg żeby realnie obciążyła go. I kurcze przy niektórych modelach ciężko mi było unieść sam foteli, a gdzie tam z włożonym „sztucznym dzieckiem” :face_with_peeking_eye::joy:

@Mamuska357
Noo zjadłabym bardzo :heart::raised_hands:t2:
Albo taką strucle z serem białym i żurawiną :heart_eyes:

Ja mam maxi cosi i też nie jest za lekki chyba że ja mam mało siły :face_with_peeking_eye: ale wczoraj niosłam syna do auta w nim to tak ciężkawo :grinning:

Pamiętam też że pokazano nam fotelik z którego wyciąga się środek i ma uchwyty do noszenia - ale i tak sama ta wkładka była cięższa niż cały avionaut :face_with_peeking_eye::joy:

To miałaś tak profesjonalnie dobierany fotelik :face_holding_back_tears: ja mam wrażenie że nasz jest dość ciężki bo waży ponad 4 kg :face_with_peeking_eye:
Jak wybieraliśmy to było 6 różnych modeli z bazą i tylko jeden pasował do naszego samochodu przez to że mamy fotele jakieś takie pod kątem :smiling_face_with_tear: na przestrzeni czasu żałuję że nie pojeździliśmy po innych sklepach, jestem tak podatna na wszystko , nie dało się też przegadać pan od razu to tamto ty gratis i kupiliśmy haha

1 polubienie